Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρεμιέρα για το κρίκετ ανοικτού χώρου. Πρωτάθλημα και Κύπελλο με 7 ομάδες

Κρίκετ
20 Ιουνίου 2018 / 17:17
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τον αγώνα κυπέλλου ανάμεσα σε ΓΕΚ και Άτλα ξεκινάνε την ερχόμενη Κυριακή 24/6 (στις 11:00) οι αγώνες ανοικτού χώρου, για τη φετινή σεζόν.

Η Ελληνική Ομοσπονδία ενημέρωσε για το πρόγραμμα των αγώνων που θα διαρκέσουν δυο μήνες και μέσα από αυτούς θα έχουμε πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδος για το 2018.
Όλοι οι αγώνες θα γίνονται στο γήπεδο που βρίσκεται στην Μαρίνα των Γουβιών και θα διεξαχθούν στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων, νεανίδων. Το πρωτάθλημα θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα το απόγευμα στις 17:00 με τον αγώνα γυναικών ανάμεσα σε ΓΕΚ και Κερκυραϊκό Γ.Σ.
Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος είναι ΓΕΚ, Άτλας, Κερκυραϊκός, ΑΟΠ Κ το Δέκαθλο, Αχιλλέας, ΑΠΣ Λέοντες, ΓΕ Θιναλίου. Δυστυχώς τα ιστορικά σωματεία Βύρωνας, Φαίακας δεν παίρνουν μέρος.
Για το κύπελλο αυλαία θα έχουμε την Κυριακή 19 Αυγούστου στις 11:00 όπου θα διεξαχθεί ο τελικός, ενώ για το πρωτάθλημα ο τελευταίος αγώνας έχει οριστεί μια βδομάδα πριν και θα γίνει 12/8 και αυτός στις 11:00 στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών με αντιπάλους τον Αχιλλέα και τον Άτλα (Τ20).
Οι αγώνες ορίστηκαν και θα γίνονται Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα και Τετάρτη και σίγουρα έχουν ενδιαφέρον, όμως το ιδανικό θα ήταν να έχουμε όλα τα σωματεία παρόντα και κυρίως να βρεθεί η κοινή συνισταμένη που δεν θα έχει τους «από δω» και τους «από εκεί», το κρίκετ είναι παράδοση για το νησί μας και πρέπει να το διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού, παραμερίζοντας προσωπικές διαφωνίες ή διαφορετικές προσεγγίσεις σε ότι απασχολεί το άθλημα.    

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια