Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Λευκάδα ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ

Λευκάδα
22 Μαΐου 2018 / 06:42

ΛΕΥΚΑΔΑ. Ο Ζαρντίμ που συνοδεύεται από την οικογένεια του, αμέσως μετά οδικώς έφτασε στο λιμάνι του Νυδριού και εκεί με σκάφος στον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Ο  44χρονος προπονητής θα λάβει μέρος στο σεμινάριο προπονητικής, που διοργανώνει ο Οδυσσέας Νυδριού σε συνεργασία με την Μονακό.
Μαζί του ο διευθυντής της Μονακό Φιλίπς Ντότ που έχει αναλάβει κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης και πρόσφατα είχε βρεθεί στην Λευκάδα για να προετοιμάσει το σεμινάριο.
Το μεσημέρι της Τρίτης 22 Μαϊου στο ξενοδοχείο «Ionian Blue» ο Ζαρντίμ έχοντας μαζί του τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού Τάκη Λεμονή, τον προπονητή του Παναιτωλικού Τραϊανό Δέλλα και τον Άκη Ζήκο διευθυντή ακαδημιών της ΑΕΚ θα μιλήσουν σε προπονητές από όλη την Ελλάδα που δήλωσαν συμμετοχή.
Αμέσως μετά στις 18.30 στο δημοτικό στάδιο Νυδριού, οι τέσσερις προπονητές θα προπονήσουν παιδιά από τις ακαδημίες του Οδυσσέα Νυδριού και θα βραβευτούν από την τοπική ομάδα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Η είσοδος για τον κόσμο στο γήπεδο του Νυδριού είναι ελεύθερη.
Τη χρηματοδότηση της αδελφοποίησης των δυο συλλόγων και του καμπ έχει η οικογένεια Ριμπολόβλεφ. Για όλες τις λεπτομέρειες στο νησί βρίσκεται ήδη ο Γενικός διευθυντής της Μονακό Φιλίπ Ντότ που έχει αναλάβει και τις προηγούμενες εκδηλώσεις.
Από το lefkadapress