Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ποδαρικό για τις Μίνι Κορασίδες του ΝΑΟΚ

Πόλο
02 Μαΐου 2018 / 17:38
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκίνημα για το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης Μίνι Κορασίδων του ΝΑΟΚ που για πρώτη φορά

συμμετείχε στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος, παίζοντας στην Πάτρα, κόντρα στην τοπική ΝΕ Πατρών, τον Πανιώνιο και τον ΟΥΚ Βόλου. Φυσικά δεν περιμένει κανείς θαύματα και προκρίσεις με την εμφάνιση μιας νεοσύστατης και άπειρης ομάδας, που θα μπορούσε βέβαια να πάει καλύτερα αν υπήρχε η δυνατότητα να προετοιμαστεί καλύτερα, αφού γνωστό είναι  ότι σχεδόν ένα μήνα ήταν κλειστό το κολυμβητήριο.
Παρόλα αυτά είχε συμμετοχή στον όμιλο της Πάτρας, με έντεκα αθλήτριες: Μελίνα Καρδόνα,  Ίρις Χατζηγεωργίου,  Γλυκερία Ρέτση, Νεφέλη και Λυδία Αναλύτη, Κατερίνα Φαϊτά,  Άρτεμις Ζερβού, Άνια Σκορδίλη, Ειρήνη Ιασιμοπούλου, Ερμιόνη Μαρτζούκου, Έλενα Διαβάτη. Την αποστολή συνόδεψε η Χ. Σαββουλίδη γραμματέας του Ομίλου, ενώ προπονητές στο τμήμα αυτό είναι οι Γ. Χατζηγεωργίου και Γ. Μπαλανίκας.
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα έχασε και τα τρία ματς, με 13-4 από τη ΝΕ Πατρών, Με 18-1 από τον ΟΥΚ Βόλου και με 19-3 από τον Πανιώνιο και φυσικά τερμάτισε τελευταία στον όμιλο χωρίς βαθμό με πρώτο τον Πανιώνιο που κέρδισε και τα τρία παιχνίδια. Όμως κανείς δε στέκεται στα αποτελέσματα, αφού η ομάδα είναι άπειρη και χωρίς την προετοιμασία που θα ήθελε. Αυτό που πρέπει να κρατήσει κανείς είναι η προσπάθεια να υπάρχει και ένα γυναικείο τμήμα στο πόλο και οι βάσεις μπαίνουν, με υπομονή θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια