Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το κλειστό κολυμβητήριο απέκλεισε τον ΝΑΟΚ

Κολύμβηση
12 Απριλίου 2018 / 17:26
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκεί όπου έχει εστιάσει για το μέλλον, το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ, είναι η δουλειά σε βάθος και η ανάδειξη αθλητών από τα «σπλάχνα» του,

αφού χρήματα για μεταγραφές και μεγάλο μπάτζετ δεν υπάρχει.  Όμως παρότι οι παίδες προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος (όπου αποκλείστηκαν), η ομάδα των εφήβων δεν μπορεί να πάρει μέρος στη 2η φάση, σε αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για 14 και 15 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη με αντιπάλους τις αντίστοιχες εφηβικές ομάδες ΠΑΟΚ, Ηρακλή και ΣΑΠΚ.
Η απόφαση για να μην συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα είναι οριστική και δυστυχώς τα παιδιά αυτά δε θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τουλάχιστον τρία ακόμη επίσημα παιχνίδια φέτος, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, παρά την προετοιμασία που έκαναν όλη τη σεζόν.
Βασική αιτία είναι η αδυναμία σωστής προετοιμασίας, αφού τα προβλήματα με το κολυμβητήριο άφησαν σχεδόν έναν μήνα εκτός προπονήσεων την ομάδα.
Όπως μας τόνισε ο προπονητής Σπύρος Καρδόνας, αυτή η κατάσταση σημαίνει ότι δε θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτών των αγώνων και φυσικά δε θα ήθελε να πάει στη Θεσσαλονίκη για ταξίδι αναψυχής, όταν δε θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση για την επόμενη φάση, κάτι που ήταν μέσα στις δυνατότητες της ομάδας.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια