Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων την ερχόμενη βδομάδα στο Σχηματάρι

Με μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψουν με περισσότερα από 2-3 χρυσά μετάλλια και να συνοδευτούν και με αρκετά αργυρά ή χάλκινα, θα πάνε οι μαθητές

12
Απριλίου / 2018

και οι μαθήτριες στα τελικά του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος στον στίβο. Μετά από τις αρκετές προκρίσεις των παιδιών από το νησί, στους αγώνες που έγιναν πριν δυο εβδομάδες στη Λάρισα (28/3), υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα έχουμε πολλές και ξεχωριστές διακρίσεις.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση και του ΣΕΓΑΣ «Το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Σχηματάρι. Το κυρίως πρόγραμμα των αγώνων θα γίνει την Τετάρτη (18/4), ενώ οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη (19/4) με τη δεύτερη ημέρα στα σύνθετα αγωνίσματα και το βάδην.  Στη διοργάνωση μετέχουν μαθητές και μαθήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο».
Ανάμεσα στα παιδιά που προκρίθηκαν είναι η Π. Δόση στο άλμα εις ύψος, η Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν, ενώ και οι Σπ. Δουκατέλης στα 200μ., η Κασφίκη στα 400μ., ο Βραχλιώτης στο δίσκο, ο Χαλικιάς στο επί κοντώ είναι ανάμεσα στα παιδιά που μπορούν να ξεχωρίσουν και να φέρουν διακρίσεις και μετάλλια, κάτι που θα βοηθήσει αυτά κυρίως, αφού τα μόρια πριμοδότησης για τις Ανώτατες σχολές μπορεί κάποια στιγμή να μην ισχύσουν, αλλά θεωρούμε ότι φέτος δε θα αλλάξει κάτι και όλα αυτά τα παιδιά θα έχουν ένα μπόνους στις εισαγωγικές εξετάσεις.

Σπύρος Πίκουλας