Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Λυκείων την ερχόμενη βδομάδα στο Σχηματάρι

Στίβος
12 Απριλίου 2018 / 17:21
Σπύρος Πίκουλας

Με μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψουν με περισσότερα από 2-3 χρυσά μετάλλια και να συνοδευτούν και με αρκετά αργυρά ή χάλκινα, θα πάνε οι μαθητές

και οι μαθήτριες στα τελικά του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος στον στίβο. Μετά από τις αρκετές προκρίσεις των παιδιών από το νησί, στους αγώνες που έγιναν πριν δυο εβδομάδες στη Λάρισα (28/3), υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα έχουμε πολλές και ξεχωριστές διακρίσεις.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση και του ΣΕΓΑΣ «Το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Σχηματάρι. Το κυρίως πρόγραμμα των αγώνων θα γίνει την Τετάρτη (18/4), ενώ οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη (19/4) με τη δεύτερη ημέρα στα σύνθετα αγωνίσματα και το βάδην.  Στη διοργάνωση μετέχουν μαθητές και μαθήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο».
Ανάμεσα στα παιδιά που προκρίθηκαν είναι η Π. Δόση στο άλμα εις ύψος, η Σπυριδούλα Καρύδη στο τριπλούν, ενώ και οι Σπ. Δουκατέλης στα 200μ., η Κασφίκη στα 400μ., ο Βραχλιώτης στο δίσκο, ο Χαλικιάς στο επί κοντώ είναι ανάμεσα στα παιδιά που μπορούν να ξεχωρίσουν και να φέρουν διακρίσεις και μετάλλια, κάτι που θα βοηθήσει αυτά κυρίως, αφού τα μόρια πριμοδότησης για τις Ανώτατες σχολές μπορεί κάποια στιγμή να μην ισχύσουν, αλλά θεωρούμε ότι φέτος δε θα αλλάξει κάτι και όλα αυτά τα παιδιά θα έχουν ένα μπόνους στις εισαγωγικές εξετάσεις.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια