Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μεγάλη πρόκριση ο ΟΦΑΜ μέσα στη Λευκίμμη

Κύπελλο ΕΠΣΚ
14 Φεβρουαρίου 2018 / 17:30
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι επαναληπτικοί αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου που έγιναν την Τετάρτη απόγευμα έληξαν και οι δυο ισόπαλοι με το ίδιο σκορ, 1-1

και πλέον έχουμε το ζευγάρι του τελικού που θα είναι ο ΟΦΑΜ με τη Βολίδα.
Η πρόκριση της ομάδας του ΟΦΑΜ μέσα στη Λευκίμμη ήταν η είδηση, αφού η ΑΕΛ που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική, ήταν το φαβορί, όμως δεν κατάφερε να ανατρέψει το1-0 του πρώτου αγώνα.
Σε ένα ματς που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι στο 54΄ με τον Τσεβανέδη, ο οποίος και το εκτέλεσε κάνοντας το 1-0. Όμως στο 75΄ έμεινε με 10 παίκτες, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κρατήσει το σκορ και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και έτσι, ο Χαρβαλιάς που πέρασε στον αγώνα στο 88΄, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έκανε το 1-1 και έδωσε την πρόκριση στον ΟΦΑΜ. Μια μεγάλη πρόκριση για τους Αγιομαθίτες, που έχασαν ουσιαστικά τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τον τίτλο στην Α1 αλλά πάνε να πάρουν το κύπελλο.
Στο άλλο ματς που έγινε στο γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης, η Βολίδα που είχε κερδίσει εκτός έδρας την Αναγέννηση Περιβολίου, πήρε την πρόκριση επίσης με 1-1, σε ένα ματς που είχε ενδιαφέρον ως το τελευταίο λεπτό, αφού οι φιλοξενούμενοι αν έβαζαν γκολ θα πέρναγαν αυτοί.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια