Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα εκλογικά κέντρα για το νέο Φορέα της Κεντροαριστεράς

Εκλογές
08 Nov 2017 / 09:27
Χριστίνα Γκερέκου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου διεξάγεται η πανελλαδική εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Υποψηφιότητα κατέθεσαν οι: Φ. Γεννηματά, Στ. Θεοδωράκης, Γ. Καμίνης, Ν. Ανδρουλάκης, Ι. Μανιάτης, Ι. Ραγκούσης, Κ. Γάτσιος, Α. Πόντας και Δημ. Τζιώτης.
Στην Κέρκυρα θα υπάρχουν έξι εκλογικά τμήματα και ένα στους Παξούς. Για να ψηφίσει κάποιος δεν χρειάζεται να είναι μέλος του κόμματος.


Η ανακοίνωση του φορέα « Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου ψηφίζουμε για την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα της προοδευτικής/δημοκρατικής παράταξης. Μπορείς να ψηφίσεις σε όποιο τμήμα θέλεις. Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος κόμματος για να ψηφίσεις». Ώρες ψηφοφορίας: 08:00  έως 20:00. Στην Κέρκυρα θα λειτουργήσουν τα εξής Εκλογικά Κέντρα:.

· ΠΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ : Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας

· ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΣΣΙΩΝ: Αργυράδες- Πρώην Δημαρχείο

· ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΙΜΑΙΩΝ : Λευκίμη  ΚΕΠ Λευκίμης

· ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΑΙΑΚΩΝ : Ύψος Πρώην Δημαρχείο

· ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Αγρός Πρώην Δημαρχείο

· ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΙΝΑΛΙΩΝ : Αχαράβη Πρώην Δημαρχείο
 
· ΔΗΜΟΣ ΠΑΞΩΝ : Γάιος Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
 
Χριστίνα Γκερέκου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.