Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Και πάλι στη Δικαιοσύνη ο Δήμος Κέρκυρας κατά του ΤΑΙΠΕΔ για τον Ερημίτη

Ερημίτης
26 Οκτωβρίου 2017 / 12:00
Χριστίνα Γκερέκου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Νέα ένδικα μέσα άσκησε ο Δήμος Κέρκυρας κατά του ΤΑΙΠΕΔ και της επενδύτριας εταιρείας, με επίδικο τα δημοτικά κοινόχρηστα μονοπάτια

καταθέτοντας τη Δευτέρα στο Ειρηνοδικείο Κερκύρας αίτηση διεξαγωγής συντηρητικής πραγματογνωμοσύνης. Η αίτηση κατατέθηκε κατά της εταιρείας «Επενδύσεις Ακινήτων Νέας Κέρκυρας Α.Ε.» και του ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. προκειμένου να γίνει πραγματογνωμοσύνη και να συνταχθεί νέο τοπογραφικό διάγραμμα για να γίνει λεπτομερής απεικόνιση  των κοινοχρήστων μονοπατιών στον Ερημίτη ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε αμφιβολία για την ακριβή τους θέση στον ευρύτερο των 490 στρεμμάτων του μείζονος ακινήτου. Για τη συζήτηση της αίτησης ορίστηκε δικάσιμος για τις 20 Νοεμβρίου.

Το Ειρηνοδικείο εξέδωσε προσωρινή διαταγή, με την οποία απαγορεύεται η εκτέλεση εργασιών στα κοινόχρηστα μονοπάτια του Ερημίτη, με την εξαίρεση 5 σημείων για τα οποία έχει δοθεί άδεια από τη Δασική Υπηρεσία.


Χριστίνα Γκερέκου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.