Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 34χρονος στη Ζάκυνθο

ζάκυνθος
28 Αυγούστου 2017 / 09:52

Ο 34χρονος προσήλθε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, όπου συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία κατηγορείται ο 34χρονος ο οποίος πυροβόλησε χθες το πρωι στην Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου – Καλαμακίου (περιοχή ΚΤΕΟ), για μεταξύ τους διαφορές, με κυνηγετική καραμπίνα έναν 37χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

Στη συνέχεια, ο 34χρονος δράστης προσήλθε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, όπου συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Από το χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν 2 κυνηγετικά όπλα και 6 κάλυκες κυνηγετικού όπλου, ενώ στην κατοχή του 37χρονου θύματος βρέθηκε πιστόλι 9mm με 7 φυσίγγια.

Επιπλέον, σε υπαίθρια έκταση στον ευρύτερο χώρο του περιστατικού βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ανήκε σε άλλο 34χρονο, ο οποίος στερούταν σχετικής άδειας και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή. 

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.