Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Μαρία Δρυ στη Ζάκυνθο

Ζάκυνθος
27 Σεπτεμβρίου 2023 / 14:30

Κεντρική ομιλία της υποψήφιας Περιφερειάρχη και του Συνδυασμού «Μένουμε Ιόνιο» στο πνευματικό κέντρο Ζακύνθου και παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Η επικεφαλής του συνδυασμού Μένουμε ΙΟΝΙΟ Μαρία Δρυ την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκε τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο όπου συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου, συμμετείχε σε συζητήσεις και έδωσε συνεντεύξεις σε ΜΜΕ της Ζακύνθου και συγκεκριμένα: στην Ε.Ρ.Α.  και τον κύριο Παπαδημητρίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό Στίγμα, στο 97,6 Μπάστας και Λιβέρης οι δημοσιογράφοι στο Πρίσμα 90,2 και τον δημοσιογράφο κ.Γκογκο και στον Ερμή 91,8 και την κα Ξενοφου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 8:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία της υποψήφιας Περιφερειάρχη και του Συνδυασμού Μένουμε ΙΟΝΙΟ στο πνευματικό κέντρο Ζακύνθου όπου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιου του συνδυασμού.

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου έγινε επίσκεψη στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου, στον ΦΟΔΣΑ στην περιοχή Λίβας Ζακύνθου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων, στα γραφεία του ΕΚΑΒ Ζακύνθου και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου.

Η ολοκληρωμένη και σφαιρική ενημέρωση, η επικοινωνία με τους κατοίκους και τους εργαζόμενους της Ζακύνθου, ο διάλογος και οι προτάσεις για μια διαφορετική, σύγχρονη διαχείριση της Περιφέρειας δίνουν στον συνδυασμό και στους υποψηφίους τη δύναμη και την αισιοδοξία για το αύριο!