Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστίες του Προέδρου της Φ.Ε. Μάντζαρος Ιωάννη Τριβυζά

Μάντζαρος
26 Μαρτίου 2024 / 14:02

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ως Πρόεδρος της Φ.Ε. «Μάντζαρος» αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον συμπολίτη μας, Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια για την τιμή που μας έκανε να μας προσκαλέσει προκειμένου να συμμετάσχουμε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα και να πραγματοποιήσουμε την Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής.

Ας σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που μη στρατιωτική Φιλαρμονική συμμετείχε στην συγκεκριμένη Παρέλαση. Η άψογη φιλοξενία, η άρτια οργάνωση και η φροντίδα με την οποίαν τα αρμόδια στρατιωτικά στελέχη μας περιέβαλαν μας εντυπωσίασαν και ήταν αντάξια της τάξης, της ευγένειας και της πειθαρχίας που χαρακτηρίζει τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Για την παρουσία της Φιλαρμονικής την 25η Μαρτίου στην Αθήνα απευθύνω θερμότατα συγαρητήρια και ευχαριστίες προς τον Αρχιμουσικό Σωκράτη Άνθη, τον αναπλ. Αρχιμουσικό Σπ. Ρούβα, ο οποίος είχε αναλάβει την ευθύνη όλης της προετοιμασίας και διοργάνωσης της παρέλασης, προς τους μουσικούς της «Μάντζαρος» για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και την μεγάλη αγάπη με την οποίαν περιβάλουν την Φιλαρμονική, επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και προς τους συνεργάτες μου, μέλη του ΔΣ.

Όλοι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και συνέβαλαν στην άριστη και άψογη από κάθε πλευρά εμφάνιση της Φιλαρμονικής στην παρέλαση και στην επιτυχή συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής το βράδυ της 24ης Μαρτίου, υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Σωκράτη Άνθη.

Τη συναυλία παρακολούθησε και καταχειροκρότησε ένα πολυπληθές ακροατήριο 1.900 ατόμων μεταξύ των οποίων μας τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, Υπουργοί, Βουλευτές και όλη η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Κερκυραίους για την στήριξη την οποίαν εγκάρδια εκφράζουν και έμπρακτα προσφέρουν προς την Φιλαρμονική. Οι επιτυχίες της Φιλαρμονικής στον εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό τομέα οφείλονται στην συνεχή, έντονη, συντονισμένη, αρμονική, και παραγωγική συλλογική προσπάθεια όλων των συντελεστών της ΦΕΜ που γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια, με στόχο την συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση της φιλαρμονικής σε όλα τα επίπεδα, μια προσπάθεια που καθημερινά δειχνει ανάλογα αποτελέσματα.

Και πάλι σας ευχαριστώ και σας συγχαίρω,

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Τριβιζάς