Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εντυπωσίασε η «Μάντζαρος» στο Μέγαρο Μουσικής (Βίντεο – φώτο)

Μάντζαρος
24 Μαρτίου 2024 / 22:26
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου θα λάβει μέρος στην στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα στις 11:00

ΑΘΗΝΑ. Καταχειροκροτήθηκε η Φιλαρμονική Εταιρεία Μάντζαρος στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενόψει της συμμετοχής της στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου 2024 στην Αθήνα, προσκληθείσα από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Με τη Φιλαρμονική συνέπραξε η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας, οι Χορωδίες «Μελωδοί» και Δήμου Βριλησσίων και ο βαθύφωνος Χριστόφορος Σταμπόγλης.

Παρόντες στην συναυλία ήταν ο ΥΠΕΘΑ Νίκος Δένδιας, ο οποίος μίλησε για την εθνική επέτειο και την Φιλαρμονική μας, ο ΑΓΓΕΘΑ Δ. Χούπης και όλη η ηγεσία του στρατεύματος, εκπρόσωποι Αρχών καθώς και ο τέως ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος.

Το μουσικό σώμα της ΦΕΜ διεύθυνε ο Αρχιμουσικός Σωκράτης Άνθης.
Σε ένα κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής, κυριάρχησε η συγκίνηση και η εθνική υπερηφάνεια.

Η συναυλία έκλεισε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου από όλους τους συμμετέχοντες, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Σωκράτη Άνθη.
Αύριο το μουσικό σώμα της «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ», αριθμώντας 225 μουσικούς, θα παρελάσει και θα ανοίξει την στρατιωτική παρέλαση των Αθηνών.

ΦΩΤΟ - VIDEO ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.