Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Το αναπόδραστο της άνοιξης» του Κώστα Ρούσσινου

το αναπόδραστο της άνοιξης
16 Φεβρουαρίου 2022 / 16:48
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Κυκλοφορεί μόνο στις δομές του ΔΙΑΠΛΟΥΣ (Ψυχιατρείο & Σφακερά) στηρίζοντας την λειτουργία του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι εκδόσεις «ΕΝΤΥΠΟΙΣ» κυκλοφορούν τη νέα ποιητική συλλογή του Κώστα Ρούσσινου «Το αναπόδραστο της άνοιξης». «Το αναπόδραστο της άνοιξης» είναι ένα ποιητικό αφήγημα για το αναπότρεπτο του περάσματος από τον «λύκο» χειμώνα στην ανθοφορία της άνοιξης. Με την ιδιαίτερη ποιητική του γραφή ο Κώστας Ρούσσινος στο έργο του στοχάζεται πάνω σε πτυχές της φυσικής και κοινωνικής νομοτέλειας αναδεικνύοντας το ιστορικό μέγεθος και την ομορφιά των «ανοιξιάτικων» απολήξεων τους.

 Το «αναπόδραστο της άνοιξης» αποτελεί το τρίτο έργο του ποιητή. Προηγήθηκαν το 2018 το βραβευμένο σε διαγωνισμό του εκδοτικού μας «ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ» και το 2020 η «ΑΤΕΛΕΥΤΗ ΑΝΟΙΞΗ».

Οι εκδόσεις «ΕΝΤΥΠΟΙΣ» έχοντας σταθερό προσανατολισμό στην ποιοτική λογοτεχνία παρουσιάζουν με μεγάλη χαρά το νέο έργο του Κώστα Ρούσσινου. Είμαστε βέβαιοι ότι το βιβλίο του θα είναι καλοτάξιδο και με «ανθηρά» αποτελέσματα στους αναγνώστες του. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την άνοιξη, όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, με εκδηλώσεις στους δήμους της Κέρκυρας.

Κυκλοφορεί από την Δευτέρα 14 Φλεβάρη μόνο στις δομές του ΔΙΑΠΛΟΥΣ (Ψυχιατρείο & Σφακερά) στηρίζοντας την λειτουργία του.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.