Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομιλία της Έλενας Ματθαιοπούλου στην Αναγνωστική Εταιρία

Ιδρυμα Κερκυραϊκής Κληρονομιάς
23 Αυγούστου 2018 / 13:07
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Ίδρυμα Κερκυραϊκής Κληρονομιάς, υπό την αιγίδα της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Δήμου Κέρκυρας, έχει οργανώσει

σειρά σημαντικών εκδηλώσεων, επ’ ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από της ιδρύσεως του Τάγματος των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου στην Κέρκυρα και την Μάλτα το 1818.
Ο κύκλος των ομιλιών, συνεχίζεται με την κύρια Έλενα Ματθαιοπούλου, η οποία θα δώσει διάλεξη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρίας, με θέμα:
«Μουσικές Συνθέσεις το 1818», στις 24 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:30.
Θα ακολουθήσει η διάλεξη του κυρίου Ευθυμίου Μητρόπουλου (sir Efthimios E. Mitropoulos KCGM) ο οποίος θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αναγνωστικής Εταιρίας, με θέμα: «Το Τάγμα των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου» στις 28 Αυγούστου, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30.
Μετά την ομιλία του κυρίου Μητρόπουλου, θα ακολουθήσει κοκτέιλ στον κήπο του Λαού, το οποίο προσφέρει το Marbella Corfu Hotel.
Ήδη, στην Ιόνιο Ακαδημία, λειτουργεί έως τις 26 Αυγούστου 2018, η έκθεση «Ρομαντισμός στην Κέρκυρα», ενώ την 01 Σεπτεμβρίου θα εγκαινιαστεί η έκθεση «Η Βρετανία του Πρασαλέντη - το σύγχρονο μέρος», που θα διαρκέσει έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.