Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Θέλει να πείσει τον κόσμο του ο ΑΟΚΚ κόντρα στον Πανιώνιο

αοκκ
21 Απριλίου 2017 / 17:34
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η κάκιστη πορεία του ΑΟΚΚ τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και οι βαριές ήττες με 14 γκολ παθητικό και χωρίς να σκοράρει έχουν απογοητεύσει τον κόσμο, οδήγησαν τον Μιχάλη Γρηγορίου στην έξοδο και η ομάδα που φέτος έκανε πολύ κόσμο να μιλάει για την ποιότητά της έπεσε στα μάτια όλων.

Αυτό είναι ένα κομμάτι που θέλει να αλλάξει η ομάδα και να πείσει τον κόσμο ότι ήταν μια άσχημη παρένθεση και η επιστροφή της στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα μπορεί να γίνει με μια έξοχη ομάδα όπως είναι ο φετινός Πανιώνιος. 
Καλείται λοιπόν την Κυριακή στο ΕΑΚΚ, σε ένα ματς που αρχίσει στις 19:00 να δείξει το καλό της πρόσωπο με τον Κώστα Χριστοφοράκη που ανέλαβε πριν δέκα μέρες την τεχνική ηγεσία της ομάδας ως το τέλος του πρωταθλήματος, να κάθεται για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα στον πάγκο σε ματς της Σούπερ Λίγκας. 
Τα δεδομένα για το ματς αυτό δεν είναι υπέρ της Κέρκυρας, αφού εκτός του ότι έχει απέναντί της μια υγιή ομάδα που εντυπωσιάζει φέτος, έχει να παλέψει και με τον ίδιο της τον εαυτό, με το άγχος που πρέπει να διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές, αφού εκτός των άλλων, για κάποιους από αυτούς και τα δυ παιγνίδια ως το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι κριτήριο στην ανανέωση του συμβολαίου τους, στη συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν με την ομάδα. 
Άγνωστο είναι ποιους σκέφτεται να ξεκινήσει ο νέος τεχνικός της ομάδας, αλλά θεωρούμε ότι οι αλλαγές δεν θα πρέπει να είναι πολλές σε σύγκριση με τις ενδεκάδες που χρησιμοποιούσε ο Μ. Γρηγορίου τελευταία, όπως και το σύστημα που έπαιζε. 
Ο Πανιώνιος που θα έλθει στην Κέρκυρα να πάρει τους βαθμούς της νίκης για να έχει το όποιο πλεονέκτημα μπορεί στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν για μια θέση στην Ευρώπη, θα έχει μια μεγάλη απώλεια του Νταβίντ Ν' Γκογκ, ο οποίος την Τετάρτη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην προπόνηση και θα μπει στο χειρουργείο την επόμενη βδομάδα. Να σημειώσουμε ότι στον α΄ γύρο στη Ν. Σμύρνη ο Πανιώνιος είχε νικήσει με 1-0 την Κέρκυρα. 
Διαιτητής του ματς θα είναι από τα Χανιά ο Γιανουλάκης, με βοηθούς τους Κωσταρά και Κολοσιώνη και  4ο τον Στυλιάρα και οι τρεις από Αιτωλοακαρνανία.
 
Η 29η αγωνιστική
 
Κυριακή 23/4 ώρα 19:00
ΑΕΛ - Ξάνθη
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος
Βέροια - Αστέρας Τρίπολης
Πλατανιάς - ΠΑΟΚ
Ηρακλής - Παναιτωλικός
Κέρκυρα - Πανιώνιος
Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα
Λεβαδειακός - ΑΕΚ
 
Βαθμολογία
 
Ολυμπιακός 61
ΠΑΟΚ 55
Πανιώνιος 52
Παναθηναϊκός 51
ΑΕΚ 49
Ξάνθη 45
Πλατανιάς 42
Ατρόμητος 36
ΠΑΣ Γιάννινα 35
Παναιτωλικός 31
ΑΟΚ Κέρκυρα 29
Αστέρας Τρ. 27
ΑΕ Λάρισα 25
Ηρακλής 25
Λεβαδειακός 23
Βέροια 19
** Ο ΠΑΟΚ έχει -3 βαθμούς ποινή από πέρσι
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια