Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανέλαβε ο Κ. Χριστοφοράκης τον ΑΟΚΚ ως το τέλος

ΑΟΚΚ
12 Απριλίου 2017 / 17:54
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τον Δ. Φραγγούλη έκανε προπόνηση η ομάδα του ΑΟΚΚ την Μ. Τρίτη, ο βοηθός του Μ. Γρηγορίου, καθηγητής φυσικής αγωγής ήταν αυτός που κάλυψε το κενό, αλλά ανέλαβε από την Μ. Τετάρτη ο Κώστας Χριστοφοράκης και έκανε την πρώτη προπόνηση και επίσημα σαν τεχνικός...

... για  να οδηγήσει την ομάδα τις δυο τελευταίες αγωνιστικές και φυσικά να συνεχίσει τις προπονήσεις και όσο χρονικό διάστημα το Μάη κριθεί, αφού δεν μπορεί με τη  λήξη του πρωταθλήματος (30/4) να φύγουν για διακοπές οι ποδοσφαιριστές, θα μείνουν λογικά τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες  να συνεχίσουν προπονήσεις. Ο νεαρός προπονητής είναι στην Κ20 και ήταν τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα σε σεμινάριο προπονητικής  στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά, κατά τη διάρκεια της Σχολής UEFA Elite Youth. 
Βέβαια η ομάδα πρέπει να ψάξει και να βρει προπονητή για να τρέξει όλες τις διαδικασίες και κυρίως να ετοιμάσει το ρόστερ και τον προγραμματισμό για την επόμενη δύσκολη αγωνιστική σεζόν. Την προηγούμενη σεζόν είχε φέρει τον Σάκη Τσιώλη ο οποίος όμως παραιτήθηκε όταν με τα γνωστά γεγονότα η ομάδα δεν είχε μείνει στην κατηγορία, όχι για αγωνιστικούς λόγους και κράτησαν τον Λεβαδειακό. Η παραίτησή του εδώ και 5-6 εβδομάδες από την Λάρισα, αλλά και όσα κατά καιρούς ακούστηκαν, συν το ότι ο πετυχημένος τεχνικός δούλεψε στο νησί, ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και τον ξέρουν και τον θέλουν στην ομάδα, τείνει να γίνει το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, αν και εφ΄ όσον τα βρουν οι δυο πλευρές. 
Είναι μια σοβαρή και δοκιμασμένη λύση, που θα πρέπει να αποδειχθεί εξ ίσου καλή με τον Μ. Γρηγορίου, που στα αυτιά του ίσως είχε ακουστεί ότι υπήρξε επαφή με τον τέως τεχνικό της Λάρισας. Αυτό βέβαια δεν είναι το πρόβλημα και η απόφαση του Γρηγορίου να φύγει, οι δυο πλευρές, ΠΑΕ και πρώην τεχνικός κρατούν κλειστά στόματα και οι διαρροές που ακούγονται έχουν κάποια βάση, αλλά η αλήθεια είναι αλλού.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια