Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Σπ. Βλάχος από τον Αυγερινό

ΕΠΣΚ
11 Απριλίου 2017 / 18:44

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έπαιξε σε πάρα πολλές ομάδες και διακρίθηκε ιδιαίτερα για την μαχητικότητά του, την ποδοσφαιρική του ποιότητα και σε όποια ομάδα και να αγωνίστηκε ήταν πρωταγωνιστής.

Μιλάμε για τον Σπύρο Βλάχο ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Όλυμπο της Δ΄ Εθνικής και στη συνέχεια άλλαξε ουκ ολίγες ομάδες.  Την περασμένη αγωνιστική περίοδο μετά από ένα πέρασμα στον Κρόνο που πάλευε να πάρει τον τίτλο στην Α1 εντάχθηκε στον Αυγερινό, την ομάδα του χωριού του, δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά, σαν παίκτης-προπονητής και είναι γεγονός ότι δημιούργησε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες. 
Φέτος έχοντας από την αρχή της σεζόν τον Αυγερινό δημιούργησε μια ομάδα που όλοι οι αντίπαλοι την θεωρούσαν από τις κορυφαίες και με σιγουριά ότι θα κέρδιζε την άνοδο. Ήλθε όμως το ματς με τον Κεραυνό Αγ. Νικολάου που είχε επεισόδια, διεκόπη, μηδενίστηκε και αφαιρέθηκαν 10 βαθμοί από τον Αυγερινό, αλλά παρ΄ όλα αυτά συνέχισε να παλεύει για να μπει στα μπαράζ ανόδου και έφτασε να είναι μέσα στ στόχο, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Όμως ο Σπύρος Βλάχος αιφνίδια παραιτήθηκε από την ομάδα σαν προπονητής, έτσι τον χάνει και σαν ποδοσφαιριστή η ομάδα, που μπορεί να έχει τα χρονάκια του, αλλά είναι ο κορυφαίος αυτής της ομάδας. Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και λόγω της καταγωγής του από το χωριό που εδρεύει η ομάδα, δεν δόθηκε συνέχεια στην παραίτηση αυτή.     
Μάλιστα η ανακοίνωση του είχε να κάνει με τους παίκτες της ομάδας που ευχαρίστησε και αναφέρει τα εξής: «Θέλω, μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την εμπιστοσύνη και το σεβασμό προς το πρόσωπό μου μέχρι σήμερα... Τους εύχομαι καλή συνέχεια στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ο στόχος είναι κοντά».