Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι διαιτητές έστειλαν τον ΝΑΟΚ στην 4η θέση… ήττα 18-16 από Άρη

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
30 Απριλίου 2024 / 20:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πέτυχε 16 τέρματα, αλλά έχασε από τον Άρη 18-16, με τους ανθρώπους όμως του ΝΑΟΚ να έχουν φρικτά παράπονα από την διαιτησία, αφού θεωρούν ότι αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Στα Γιάννενα έπεσε η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης ανδρών της Α2, με δυο αγώνες για να οριστικοποιηθεί η τελική κατάταξη του πρωταθλήματος. Αυτό γιατί έγινε σε δυο ομίλους των 8 ομάδων, τελείωσαν τα πλέι οφ,  η ΝΕ Πατρών και ο ΝΟ Λάρισας ήταν οι νικήτριες της τελικής φάσης των μπαράζ και ανέβηκαν στην Α1, ενώ ο ΝΑΟ Κέρκυρας και ο Άρης οι χαμένοι αφού έφτασαν στη βρύση αλλά νερό δεν ήπιαν.

Είχαμε αγώνα για τον τίτλο ανάμεσα σε ΝΕΠ και Λάρισα και αγώνα για την 3η θέση ανάμεσα σε Άρη Θεσσαλονίκης και ΝΑΟΚ, μια θέση που πιθανόν θα έδινε άνοδο υπό προϋποθέσεις (κάποια ομάδα από αυτές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 να μην πάρει μέρος).

Ο ΝΑΟΚ που είχε τα τελευταία τρία και πιο κρίσιμα ματς την απουσία του εξαιρετικού τερματοφύλακα Μάμαλη (έσπασε το πόδι του σε τροχαίο), πάλεψε για το καλύτερο και στον αγώνα αυτό κατάταξης. Πέτυχε 16 τέρματα, αλλά έχασε από τον Άρη 18-16, με τους ανθρώπους όμως του ΝΑΟΚ να έχουν φρικτά παράπονα από την διαιτησία, αφού θεωρούν ότι αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Είχαμε ένα εξαιρετικό ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες, με επιθέσεις που «έβγαζαν φωτιές», ο Άρης προηγήθηκε 5-3 στο οκτάλεπτο και μπόρεσε να κρατήσει τη διαφορά ως το τέλος, παρά την προσπάθεια των παικτών του ΝΑΟΚ να ανατρέψουν το σκορ, αλλά δεν μπόρεσαν. Όμως αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια για την τρομερή φετινή πορεία του ΝΑΟΚ σε όλους, τον προπονητή Σπύρο Καρδόνα και τους βοηθούς του, του αθλητές και την διοίκηση που στήριξε την προσπάθεια αφού, ξεκίνησαν με στόχο να μπουν στα πλέι οφ και άγγιξαν την άνοδο.  

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 4-4, 5-4, 4-5

Άρης Θεσσαλονίκης (Κώστας Παυλίδης): Σαλαμάνης, Φωτίου 2, Καλαμπόκας 1, Ζιούτας, Γκοτσόπουλος, Αλιαπούλιος, Παπαδόπουλος Δ. 4, Παυλίδης Β. 4, Αληχανίδης 1, Μπάσελ 2, Σολογάνης 2, Σιώπκας, Κούστας, Τάτσης 1.

ΝΑΟ Κέρκυρας (Σπύρος Καρδόνας): Γιαννιώτης Β., Βέλιος Αρ. 1, Κουλούρης, Ξενάκης 3, Βέλλιος Αγ., Κουλιεράκης 4, Γκότσης 3, Μπρεντάνος, Κασίμης, Γλούμης 3, Τίγκας 1, Μελιδονιώτης 1, Κατσαρός Δ., Κατσαρός Σπ., Μπρούτσος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια