Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τουρνουά «Χάντμπολ στο γρασίδι» στην Κ. Πλατεία από τον Φαίακα

«Χάντμπολ στο γρασίδι»
10 Απριλίου 2024 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Έχει μια διαδρομή 45 χρόνων το χάντμπολ στην Κέρκυρα, με εξαιρετική παρουσία και σε ομαδικό (Φαίακας άνδρες Α1) και σε ατομικό επίπεδο (δεκάδες παιδιά στις εθνικές ομάδες).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχει μια διαδρομή 45 χρόνων το χάντμπολ στην Κέρκυρα, με εξαιρετική παρουσία και σε ομαδικό (Φαίακας άνδρες Α1) και σε ατομικό επίπεδο (δεκάδες παιδιά στις εθνικές ομάδες). Σήμερα έχει στις τάξεις του περισσότερα από κάθε άλλη φορά παιδιά που ασχολούνται, αφού εκτός του Φαίακα έχει τμήμα και ο Κερκυραϊκός και έχουμε στην Α2 γυναικών και τις δυο ομάδες, στην Α2 ανδρών τον Φαίακα και στην Β΄ Εθνική τον Κερκυραϊκό, ενώ και οι δυο ομάδες έχουν αναπτυξιακά τμήματα και αγωνίζονται στα πρωταθλήματα σε αγόρια και κορίτσια.

Είναι λογικό ένα όμορφο άθλημα που έχει απήχηση να συγκεντρώνει τα παιδιά από μικρή ηλικία και κάτι τέτοιο αναμένεται να δούμε και το ερχόμενο Σάββατο στην Κάτω Πλατεία όπου ο Φαίακας διοργανώνει ένα τουρνουά χάντμπολ στο γρασίδι και καλεί τα παιδιά από 4 ετών και πάνω να βρεθούν εκεί.

 

Η ανακοίνωση

 

Το Σάββατο 13 Απριλίου μαζευόμαστε στην Κάτω Πλατεία για να παίξουμε Grass Handball…!!! Περιμένουμε εσένα και την παρέα σου να παίξουμε όλοι μαζί το άθλημα του Χαντμπολ και να γνωριστούμε από κοντά 10:00, Κάτω Πλατεία, για Ηλικίες από 4 ετών και άνω.

*Σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

 

Είναι ομολογουμένως όμορη πρωτοβουλία όχι μόνο για το χάντμπολ, αλλά γενικότερα για την Πόλη της Κέρκυρας και την Κ. Πλατεία όπου μια αθλητική εκδήλωση πάντα είναι κάτι ξεχωριστό.

 

ΦΩΤΟ@ΑΟ ΦΑΙΑΞ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια