Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 4 αθλητές-τριες ο ΑΣ Αλκίνοος στο Πανελλήνιο στο Λουτράκι

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
02 Απριλίου 2024 / 14:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Για μια ακόμη φορά πρέπει να χαρούμε, αφού η άρση βαρών στην Κέρκυρα μεγαλώνει, οι προσπάθειες του Ηρακλή Ροδίτη και των συνεργατών του, μετά από 30 σχεδόν χρόνια βρίσκουν μεγαλύτερη ανταπόκριση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για μια ακόμη φορά πρέπει να χαρούμε, αφού η άρση βαρών στην Κέρκυρα μεγαλώνει, οι προσπάθειες του Ηρακλή Ροδίτη και των συνεργατών του, μετά από 30 σχεδόν χρόνια βρίσκουν μεγαλύτερη ανταπόκριση. Αυτό το αναφέρουμε γιατί στις τάξεις του ΑΣ Αλκίνοος οι αθλητές είναι όλο και περισσότεροι και μάλιστα ικανοί αγωνιστικά να πάρουν μέρος σε Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Άρσης βαρών στις κατηγορίες εφήβων - νεανίδων και παίδων - κορασίδων τέσσερα παιδιά του Αλκίνοου θα δώσουν το παρών στο Λουτράκι Κορινθίας 19 με 21 Απριλίου 2024.Είναι το φετινό πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ομοσπονδία και τα παιδιά του Αλκίνοου που θα είναι εκεί για να διεκδικήσουν το καλύτερο είναι:

Η Στεφανία Μαρία Ασημοπούλου στην κατηγορία των 55 κιλών , στο πρωτάθλημα νεανίδων.

Η Στεφανία Τριβυζά στην κατηγορία των 71 κιλών και στις δυο κατηγορίες κορασίδων και νεανίδων.

Ο Ανδρέας Πατούνης στην κατηγορία των 73 κιλών και στις δυο κατηγορίες παίδων και εφήβων.

Ο Νικηφόρος Γαρνέλης στην κατηγορία των 89 κιλών, στο πρωτάθλημα εφήβων

Σίγουρα η Στ. Ασημοπούλου η οποία είναι και μέλος της Εθνικής μας ομάδας, θα επιδιώξει να κατακτήσει ακόμη και την πρώτη θέση, είναι μια σπουδαία αθλήτρια με μέλλον. Όμως και τα άλλα τρία παιδιά δείχνουν ότι η δουλειά που κάνουν και οι κόποι τους μπορούν να ανταμειφθούν, μπορεί να έχουν τις δικές τους διακρίσεις, σε όλα τα παιδιά να ευχηθούμεε καλή επιτυχία.

 

ΦΩΤΟ@ΑΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια