Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Θεσσαλονίκη η U21 του Ιόνιου κόντρα στην Νεάπολη

ΕΣΚΑΒΔΕ
20 Μαρτίου 2024 / 15:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ομάδα U21 του Ιόνιου πήρε εύκολα το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ και είναι στις καλύτερες οκτώ ομάδες της Ελλάδας το 2024.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα U21 του Ιόνιου πήρε εύκολα το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ και είναι στις καλύτερες οκτώ ομάδες της Ελλάδας το 2024. Είναι μια ομάδα στην οποία και τα άλλα σωματεία του νησιού μας έδωσαν αθλητές ώστε με Κερκυραίους παίκτες να γίνει πιο δυνατή και μάλιστα υπήρξε δημόσιο ευχαριστώ από την διοίκηση, σε Φαίακα, Κερκυραϊκό και Ναυσίθοο.

Είναι μεγάλη επιτυχία η είσοδος στην τελική οκτάδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος και ο στόχος είναι να μπορέσει να πάει ακόμη πιο ψηλά.

Την Πέμπτη 21 Μάρτη θα αντιμετωπίσει την ΑΠΚ Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη για την προημιτελική φάση και ταξίδεψε γι αυτό στην Συμπρωτεύουσα. Υπάρχει αισιοδοξία, πίστη, αλλά και αποφασιστικότητα να παλέψει η ομάδα να το κάτι παραπάνω.

Προπονητής στην ομάδα είναι ο Σπύρος Δεσύλλας, ενώ ο Παναγιώτης Κοντογιάννης που είναι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Ιόνιου στηρίζει την όλη προσπάθεια.

 

ΦΩΤΟ@ΙΟΝΙΟΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια