Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξέφυγε 10 βαθμούς η Ολυμπιάδα, Αγ. Δέκα - Οδυσσέας 1-1

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Β΄ ΕΠΣΚ
28 Φεβρουαρίου 2024 / 19:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Για την Β΄ κατηγορία έγιναν 5 ματς την Τετάρτη, στα πλαίσια της 22η; αγωνιστικής που είχε ορίσει η Ένωση, ενώ ένα θα γίνει Πέμπτη και ένα αναβλήθηκε (Θύελλα – Φοίνικες, οι ομάδες είχαν παίκτες στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ που είχε αγώνα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την Β΄ κατηγορία έγιναν 5 ματς την Τετάρτη, στα πλαίσια της 22η; αγωνιστικής που είχε ορίσει η Ένωση, ενώ ένα θα γίνει Πέμπτη και ένα αναβλήθηκε (Θύελλα – Φοίνικες, οι ομάδες είχαν παίκτες στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΚ που είχε αγώνα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα).

Στα παιγνίδια που έγιναν, στην πολύ δυνατή έδρα του Ηρακλή, στους Αγ. Δέκα ήλθε πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, παράλληλα στέρησε δυο βαθμούς στον αντίπαλο που στοχεύει την 3η θέση και μπορεί να την κερδίσει.

Ο άλλος Ηρακλής των Σφακερών, στην γειτονική Κασσιόπη πήρε μεγάλο διπλό με 2-1 και παραμένει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα που με προϋποθέσεις οδηγεί στην άνοδο. Ο ιδιαίτερος Αστέρας Σπαρτύλα πέτυχε εύκολη νίκη επί των Βασιλάτικων με 4-1.

Στη Λευκίμμη ο Κάβος δεν μπόρεσε να υποτάξει τον Ατρόμητο Στρογγυλής, χάνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς, αφού και αυτός ήταν μέσα στους διεκδικητές της 3ης θέσεις, ενώ η πρωτοπόρος ομάδα της Ολυμπιάδας Καρουσάδων νίκησε πολύ εύκολα κάνοντας το σκορ της ημέρας 7-0 και την ΑΕ Καναλίων και συνεχίζει ένα μεγάλο σερί με τον Θανάση Μαρτίνο στον πάγκο της, πέτυχε την 10η νίκη της, απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο (10 βαθμούς) από την 2η θέση και θα είναι απίθανο να χάσει τον τίτλο, ενώ σίγουρη είναι η επιστροφή της μετά μια σεζόν στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

 

Αποτελέσματα (22η αγωνιστική)

ΑΕ Καναλίων – Ολυμπιάδα Καρουσάδων      0-7

ΑΟ Κάβος – Ατρόμητος Στρογγυλής               1-1

Δίας Κασσιόπης – Ηρακλής Σφακερών          1-2

Ηρακλής Αγ. Δέκα – Οδυσσέας Αυλιωτών     1-1

Αστέρας Σπαρτύλα – ΑΟ Βασιλάτικα             4-1

Πέμπτη 29/2/2024

15:45 Μ. Αλέξανδρος – Εθνικός Περουλάδων

Θύελλα – Φοίνικες αναβολή

Ρεπό ο ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄

 

Βαθμολογία

Ολυμπιάδα 57

Οδυσσέας 47

Ηρακλής Σφακερών 40

ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄ 37

Μ. Αλέξανδρος 36

ΑΟ Φοίνικες 36

Ηρακλής Αγ. Δέκα 36

Δίας Κασσιόπης 34

Κάβος 33

Ατρόμητος Στρογγυλής 20

Εθνικός Περ. 17

ΑΕ Καναλίων 13

Αστέρας Σπαρτύλα 09

Θύελλα 05

Βασιλάτικα 04

 

Η πρωτοπόρος ομάδα της Ολυμπιάδας, μετά τα σημερινά αποτελέσματα απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. ΦΩΤΟ@ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια