Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αστέρας κόντρα στα προγνωστικά και τη Νίκη Βόλου

Γ΄ Εθνική
17 Φεβρουαρίου 2017 / 18:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια πολύ δύσκολη αποστολή έχει για την Κυριακή ο Αστέρας Πετριτή, αφού ταξιδεύει στο Βόλο να αντιμετωπίσει την ιστορική Νίκη Βόλου, σε ένα ματς που χρειάζεται να παλέψει να πάρει έστω και ένα βαθμό.

Φυσικά δεν είναι εύκολη η αποστολή της ομάδας του νησιού μας, η Νίκη Βόλου είναι  από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με πολύ βαριά φανέλα και σίγουρα στο γήπεδό της θα είναι ακόμα πιο δύσκολη για την ομάδα του νησιού μας. Βέβαια η Νίκη είναι σε τέτοια θέση στο βαθμολογικό πίνακα που δεν έχει ανάγκη τους βαθμούς, αλλά παίζει για τη φανέλα της και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της ως το τέλος για κάτι καλύτερο. 
Από την πλευρά του ο Ι. Χονδρογιάννης ξέρει τις δυσκολίες, έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, θα αγωνιστεί πολύ κλειστά με στόχο να εκμεταλλευτεί κενούς χώρους και στην κόντρα, κυρίως με Ν. Γεωργοπάλη και Χρ. Γαστεράτο να κτυπήσει την αντίπαλό του. Δύσκολο πολύ το έργο των Κερκυραίων, αλλά έχουν δείξει σε όλα τα ματς απίστευτη μαχητικότητα, ιδρώνουν και ματώνουν οι παίκτες τη φανέλα, αυτό είναι αποφασισμένοι να κάνουν και στο Βόλο. Μάλιστα θα έχουν και κάποιους οπαδούς στο πλάι τους, εκδρομή οργανώνεται από την ομάδα για τον Βόλο. 
Το αγώνα θα διαιτητεύσει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, αξιολογημένη διαιτητής της Γ΄ Κατηγορίας (και Α ΄ Εθνική γυναικών) από τη Λάρισα με βοηθούς τους Στάϊκο, Πατέστο (Λάρισας). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Π. Μαγουλάς και θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 15:00.
 
Πρόγραμμα  (19η αγωνιστική) 
 
Αμβρακία - Ολυμπιακός Βόλου
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Ρ. Φεραίος
Εθνικός Φιλιππιάδας - Θεσπρωτός
Νίκη Βόλου - Αστέρας Πετρίτη
Πιερικός - Απόλλων Λάρισας
Πύδνα Κίτρους - Μαύροι Αετοί .
Τηλυκράτης - Καραϊσκάκης
ΕΑ Ιστιαίας - Διαγόρας Σεβαστής
 
 
Η βαθμολογία (18 αγωνιστικές)
 
Απόλλων Λαρ. 44
Ολυμπ. Βόλου 40
Πύδνα Κίτρους 37
Διαγόρας 36
ΑΕ Καραϊσκάκης 36
Νίκη Βόλου 36
Τηλυκράτης 26
Ρήγας Φεραίος 22
Πιερικός 20
Θεσπρωτός 18
Μαύροι Αετοί 17
Εθν. Φιλιππιάδας 16
Ιστιαία 14
Αμβρακία Κωστ. 12
Αστέρας Πετριτή 11
Αχιλλέας Νεοκ. 9
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια