Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέρασε «αέρας» από τους Παξούς, 5-1 ο ΟΦΑΜ

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Α ΕΠΣΚ
28 Φεβρουαρίου 2024 / 16:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Παρά τον αέρα την Τετάρτη 28/2 ο ΟΦΑΜ ταξίδεψε στους Παξούς για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο εξ αναβολής από την 16η αγωνιστική ματς, με το οποίο «έκλεισε» κάθε εκκρεμότητα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρά τον αέρα την Τετάρτη 28/2 ο ΟΦΑΜ ταξίδεψε στους Παξούς για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο εξ αναβολής από την 16η αγωνιστική ματς, με το οποίο «έκλεισε» κάθε εκκρεμότητα.

Η ομάδα του Αγ. Ματθαίου είχε στόχο μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να φτάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τα κατέφερε πολύ εύκολα, επικρατώντας της τοπικής ομάδας. Οι γηπεδούχοι που μπορεί να μην είχαν βαθμολογικό κίνητρο, παίζουν πάντα για τη νίκη και προσπάθησαν και σε αυτό το ματς, αλλά ο ΟΦΑΜ δεν παιζόταν και εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς από το α΄ μέρος, όταν και προηγήθηκε με 0-4.

Στο 17΄ο Αλ. Γραικός άνοιξε το σκορ, ενώ στο 22΄είχαμε το 0-2 από τον Βρυώνη, ενώ στο 26΄ και 29΄ με δυο τέρματα του Καρβούνη το σκορ έγινε 0-4, ενώ στο 0-3 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μπογδάνος των γηπεδούχων που συνέχισαν με 10 παίκτες. Στην επανάληψη ο ΟΦΑΜ πέτυχε με τον Βασιλάκη και 5ο τέρμα στο 53΄ και έπεσαν οι ρυθμοί, το ματς είχε κριθεί, με τους γηπεδούχους στο 80΄να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής και να μειώνουν σε 1-5 με σκόρερ τον Zeneli.

Διαιτητές: Γιούργας, Γραμμένος, Κυπριώτης.

ΑΟ Παξοί (Κ. Νέτης): Κουλούρης Αιμ., Πίγγιος, Αργυρός, Μπογδάνος, Zeneli, Μάστορας, Απέργης, Βαρότσης, Faslliaj, Γραμματικός, Βερονίκης.

ΟΦΑΜ (Ι. Καλούδης): Βενέτης, Αρμανιάκος Αν., Πουλημένος, Kamara, Βασιλάκης, Γραικός Κ., Σπίνουλας Σπ., Γραικός Αλ., Κάρρας, Καρβούνης, Βρυώνης.

 

Με τη νίκη του αυτή ο ΟΦΑΜ διατήρησε αυξημένες τις ελπίδες του για τον τίτλο, ανέβηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει πλέον 2 βαθμούς από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Περιβολίου.

 

Βαθμολογία
Αναγεν. Περιβολίου       45

ΟΦΑΜ                                  43

Όλυμπος                              41

ΑΟ Κέρκυρα                      41

Θιναλιακός                        28
Μπενίτσες                          27

Κερ. Αγ. Νικολάου          26

ΑΟ Παξοί                             23

Κρόνος Αργυράδων       22

ΠΑΟ Σφακιανάκης          19

Αχιλλέας Νυμφών           14
Βολίδα                                                 10
Ομόνοια                              7

ΑΕ Φαιάκων                       3

 

Από το ματς ΑΟ Παξοί - ΟΦΑΜ ΦΩΤΟ@Κ. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια