Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόστιμο 1168€ της ΕΠΟ στον Αστέρα Πετριτή

Γ΄ Εθνική
21 Φεβρουαρίου 2024 / 15:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Δεν γλύτωσε και ο Αστέρας Πετριτή ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει σχεδόν 1.200€ (σωματείο και παράγοντας) για τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση παρατηρητή για το ματς που έγινε το Δεκέμβρη με αντίπαλο την Καστοριά.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αρκετά αυστηρή είναι η ΕΠΟ σε παραβάσεις σωματείων και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή. Δεν γλύτωσε και ο Αστέρας Πετριτή ο οποίος κλήθηκε να πληρώσει σχεδόν 1.200€ (σωματείο και παράγοντας) για τα αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα και στην έκθεση παρατηρητή για το ματς που έγινε το Δεκέμβρη με αντίπαλο την Καστοριά.

Αιτία οι διαμαρτυρίες του παλιού άσσου και νυν διοικητικού της ομάδας του Πετριτή, Σπύρου Στούπα, που είναι στον πάγκο της ομάδας σε κάθε ματς, αλλά οι έντονες διαμαρτυρίες πολλές φορές πληρώνονται, αν κάτι τέτοιο αποφασίσει ο διαιτητής, που έχει δικαίωμα να παρατηρήσει ή και να αποβάλει από τον πάγκο μιας ομάδας κάποιο άτομο (παράγοντα, προπονητή, ποδοσφαιριστή). Είναι δύσκολες οικονομικά οι εποχές και τα χρήματα είναι πολλά, αλλά δεν μπορείς να μην τα πληρώσεις. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ:

«Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Αστέρας Πετριτή» χρηματική ποινή ύψους 334 ευρώ. Επιβάλλει σε βάρος του Σπυρίδωνα Στούπα, εκπροσώπου του ως άνω σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου, χρηματική ποινή, ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου που επιβλήθηκε σε βάρος του Σπυρίδωνα Στούπα. (αγώνας της 17.12.2023, ΑΟ Αστέρας Πετριτή - ΑΣ Καστοριά 1980, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)».

 

Από τον αγώνα (17.12.2023) Αστέρας Πετριτή – Καστοριά ΦΩΤΟ@ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια