Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για το κύπελλο Εθνικός Περουλάδων - ΑΕ Καναλίων

Εθνικός Περουλάδων
06 Οκτωβρίου 2023 / 16:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί η 1 η φάση του κυπέλλου «Στ. Σαββανής»

με την διεξαγωγή του τελευταίου ματς ανάμεσα σε Εθνικό Περουλάδων και ΑΕ Καναλίων. Είναι δυο ομάδες που θα αγωνιστούν στην Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΚ, προτεραιότητά τους δεν είναι το κύπελλο αλλά το πρωτάθλημα, παρ΄ όλα αυτά η πρόκριση είναι μέσα στους στόχους τους.
 
Το παιγνίδι θα γίνει στο γήπεδο των Αυλιωτών και θα ξεκινήσει στις 15.30, ενώ διαιτητές ορίστηκαν οι Δράμπαλος, Αρβανιτάκης, Κουρτέσης. Να τονίσουμε ότι σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του ματς θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί θα βγει νικητής μέσα από την διαδικασία των πέναλτι.
 
Να σημειώσουμε ότι η νικήτρια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση όπου θα βρει μπει στην κληρωτίδα με τις ομάδες που έχουν προκριθεί και είναι: Αστέρας Πετριτή, ΑΕ Λευκίμμης, Θιναλιακός, ΟΦΑΜ, Αναγέννηση Περιβολίου, Κρόνος, Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ΑΟ Κέρκυρα, Κεραυνός Αγ. Νικολάου, Φοίνικες, ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄, ΑΕ Φαιάκων.
 
Φωτο@Σπ. Πίκουλας/ Από το φετινό ματς κυπέλλου του Ολύμπου με την ΑΕ Λευκίμμης
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια