Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εύκολα η ΑΕ Λευκίμμης απέκλεισε 4-0 τον Όλυμπο

ΑΕ Λευκίμμης
27 Σεπτεμβρίου 2023 / 19:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Τις δυο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία και αυτό αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο

Το ματς της 1ης φάσης του κυπέλλου ήταν αναμφισβήτητα αυτό ανάμεσα σε Όλυμπο και ΑΕ Λευκίμμης, δυο σπουδαίες ομάδες του νησιού, με 22 κύπελλα συνολικά στην κατοχή τους (17 ο Όλυμπος και 5 η Λευκίμμη). Βέβαια τις δυο ομάδες τις χωρίζει μια κατηγορία και αυτό αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ της Γ΄ Εθνικής, εύκολα νίκησε με 4-0 και πέρασε στην επομένη φάση του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, είχαν υπεροχή, αλλά στο 12΄ ο Όλυμπος άγγιξε το γκολ όταν μόνος ο Παναγιωτίδης έκανε πλασέ πάνω στον Παγκράτη και στην επόμενη φάση με δυνατό βολέ ο Μπλιάτσος έκανε το 0-1 για την ΑΕΛ.

Στο β΄ μέρος η Λευκίμμης εξακολούθησε να είναι καλύτερη και πιο επιθετική, έκανε στο 52΄ με ωραίο αριστερό σουτ του Νίτα το 0-2, ενώ στο 58΄ ο Μουζακίτης έκανε το 0-3 με πέναλτι που υπέπεσε ο Ρίζος, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 83΄έκανε και το τελικό 0-4.    

Διαιτητές: Γιούργας, Μάρτης, Γκιόκας.

Όλυμπος (Α. Πανδής): Ρίζος, Βλαστός, Ζώτος, Γραμμένος Π., Καραμάνος, Κοσκινάς, Καρβούνης, Ψαρράς, Φωτιάδης, Παναγιωτίδης, Μακρής (έπαιξαν και οι Μπαλός, Σκολαρίκης, Ασπιώτης, Γραμμένος Χρ.). 

ΑΕ Λευκίμμης (Π. Κορομπόκης): Παγκράτης, Κωστακιώτης, Νίκιτς, Μοκοβίλα, Ζέρβας, Μπλιάτσιος, Τσοπανάς, Μπαλός, Νίτας, Μαστοράκης, Βασσάκης (έπαιξαν και οι Κουλάλης, Γαστεράτος, Βασιλάκης, Μουζακίτης).

Να σημειώσουμε ότι το β΄ μέρος άργησε να ξεκινήσει 15 λεπτά γιατί ο Μπλιάτσιος της ΑΕΛ στο ημίχρονο ένιωθε ζαλάδες και είχε χαμηλή πίεση (δεν είχε φάει, ενώ η ζέστη και η υγρασία τον επηρέασαν), με αποτέλεσμα να μείνει στα αποδυτήρια ο γιατρός αγώνα να του παράσχει πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια ήλθε ασθενοφόρο και τον πήρε στο Νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΦΩΤΟ@ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια