Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος από ΑΕΛ ο Τσεβανέδης, πήγε στην Αναγέννηση Περιβολίου

Τσεβανέδης
30 Αυγούστου 2023 / 16:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μετά από μια λαμπρή πορεία στην ΑΕ Λευκίμμης ο Βαγγέλης Τσεβανέδης δεν θα συνεχίσει και τη φετινή χρονιά στη «Βασίλισσα του Νότου».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από μια λαμπρή πορεία στην ΑΕ Λευκίμμης ο Βαγγέλης Τσεβανέδης δεν θα συνεχίσει και τη φετινή χρονιά στη «Βασίλισσα του Νότου». Ο χαρισματικός αυτός σκόρερ της Λευκίμμης, που ίσως θα μπορούσε να συγκριθεί με τον άλλοτε σπουδαίο Μιχάλη Λιούμπα, έδωσε πάρα πολλά στην ομάδα που είχε παίξει και ο πατέρας του Τέλης, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολύμπου και της Αναγέννησης Περιβολίου.

Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, έναν εξαιρετικό άνθρωπο όπως είναι ο Βαγγέλης, απλά θα συνεχίσει να βρίσκεται στα γήπεδα, επιστρέφοντας και πάλι σε μια ομάδα που έπαιξε και στο παρελθόν, στην Αναγέννηση Περιβολίου.

Η διοίκηση της Λευκίμμης, εκφράζοντας και τον κόσμο που λάτρεψε τον Βαγγέλη, ενημέρωσε για το τέλος της συνεργασίας τους.

 

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

 

Η Διοίκηση και ο Κόσμος της Αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης ευχαριστούμε θερμά τον αρχηγό και αρχισκόρερ μας Βαγγέλη Τσεβανέδη για την προσφορά του στην ομάδα της καρδιάς του. Για πάντα θα είσαι ένας από εμάς!

 

Σίγουρα όταν διεκδικείς το πρωτάθλημα στην Α΄ ΕΠΣΚ και φέτος έρχεται στην ομάδα σου να την ενισχύσει ένας ξεχωριστός γκολτζής, δεν μπορεί παρά να ανεβάζεις τον πήχη για τη σεζόν που έρχεται, χωρίς να σημαίνει ότι είναι αυτοσκοπός. Η ομάδα του Περιβολιού με ανακοίνωση της δείχνει την χαρά και την ικανοποίηση για την σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ της.

 

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης


Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Βαγγέλη Τσεβανέδη. Ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου θα ενισχύσει την φετινή προσπάθεια της ομάδας μας.

Ιδιαίτερες συστάσεις για το βιογραφικό και την αξία του Βαγγέλη δεν χρειάζονται.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία.

 

ΦΩΤΟ@ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια