Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε και Αλέξανδρο Ζέρβα η ΑΕ Λευκίμμης

ΑΕ Λευκίμμης
17 Αυγούστου 2023 / 11:27
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (10/9/2023) η «Βασίλισσα του Νότου», παράλληλα δε ενισχύει το ρόστερ της, επιλέγοντας κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πιστεύει ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο λόγος είναι ότι μέσα από την ΑΕΛ μπορεί να δείξουν ότι έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες, παράλληλα δε για την ΑΕ Λευκίμμης είναι αναγκαίο, αφού πρέπει να έχει στην ενδεκάδα της και ποδοσφαιριστές ως 20 χρόνων, με βάση την προκήρυξη.
Από τη Θεσσαλία είναι το νέο της απόκτημα, ο Αλέξανδρος Ζέρβας ο οποίος έπαιξε στα τμήματα υποδομής Κ19 του ΝΣ Βόλος.       

Η ανακοίνωση

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Ζέρβα! Ο 18χρονος Λαρισαίος αμυντικός την τελευταία διετία αγωνιζόταν με τη φανέλα του Νέου Βόλου στο πρωτάθλημα Κ19 της Superleague.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!
 

Φωτο: ΑΕΛ

 

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια