Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ν. Βεδουράς πρόεδρος, ο Μοναστηριώτης προπονητής στον Αχιλλέα

Αχιλλέας Νυμφών
24 Ιουλίου 2023 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες που έγιναν στις Νυμφές συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. του Αχιλλέα και έδωσε στη δημοσιότητα τη σύνθεσή του, με τον κ. Νίκο Βεδουρά να είναι ο πρόεδρος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες που έγιναν στις Νυμφές συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. του Αχιλλέα και έδωσε στη δημοσιότητα τη σύνθεσή του, με τον κ. Νίκο Βεδουρά να είναι ο πρόεδρος.

 

Η σύνθεση του Δ.Σ.

 

Πρόεδρος: Βεδουράς Νίκος

Αντιπρόεδρος: Τσενεμπής Στέφανος

Ταμίας: Σταμπουλογλου Δημήτρης

Γραμματέας: Ευθυμίου Παναγιώτης

Γενικός αρχηγός: Θανάσης Κεφαλληνός

Μέλη: Κούδας Δημήτρης, Βεδουράς Σπύρος, Φαρμάκης Γιάννης, Καλούδης Γιάννης

 

Το νέο Δ.Σ. δρομολόγησε άμεσα τις διαδικασίες ώστε να ετοιμαστεί η ομάδα για τη νέα σεζόν και η πρώτη κίνηση ήταν να συμφωνήσει με τον Τάσο Μοναστηριώτη ώστε να συνεχίσει σαν προπονητής της ομάδας. Πέρσι έκανε εντυπωσιακή πορεία ως τα μέσα του Β΄ γύρου, εξασφάλισε γρήγορα το στόχο της παραμονής και στη συνέχεια δόθηκε χρόνος σε πολλά νέα παιδιά της Ακαδημίας να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

 

Η ανακοίνωση

 

Το Δ.Σ. του ο Αχιλλέα Νυμφών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Τάσο Μοναστηριώτη.

Μετά την περσινή πετυχημένη σεζόν που εξασφάλισε εύκολα την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία, και κυρίως κατάφερε μαζί με αυτή να ενσωματώσει παιδιά από τις ακαδημίες μας στην ανδρική ομάδα συνεχίζουμε και φέτος με τους ίδιους στόχους.

Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια