Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζουν στον Αστέρα Γ. Γαρδικιώτης και Ν. Μεντής

Αστέρας Πετριτή
29 Ιουνίου 2023 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια σε κάθε ομάδα είναι το έμψυχο δυναμικό, είναι από τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνει κάθε διοίκηση ώστε να μην ψάχνει παίκτες τελευταία στιγμή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νέα διοίκηση του Αστέρα Πετριτή «σήκωσε μανίκια» και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, αφού ξέρει πολύ καλά ότι έχει μπροστά της μια πολύ απαιτητική χρονιά και χρειάζεται προετοιμασία ώστε να είναι έτοιμη για τις προκλήσεις που έχει μπροστά της.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια σε κάθε ομάδα είναι το έμψυχο δυναμικό, είναι από τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνει κάθε διοίκηση ώστε να μην ψάχνει παίκτες τελευταία στιγμή.

Η διοίκηση της ομάδας ξεκίνησε πολύ σωστά να «κλείνει» τους παίκτες που τίμησαν και μάτωσαν τη φανέλα και κράτησαν την ομάδα στη Γ΄ Εθνική, σε μια προσπάθεια ο βασικός κορμός της ομάδας να μην αλλάξει. Έτσι μετά την ανακοίνωση του αρχηγού Χρ. Γεωργοπάλη, δυο ακόμη από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας θα συνεχίσουν αφού τα βρήκαν με τη διοίκηση.

Ο Γιώργος Γαρδικιώτης που είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και ένας από τους αρχηγούς, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση. Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή, που παίζει κυρίως στη μεσαία γραμμή, αλλά αν χρειαστεί παίζει και στο κέντρο της άμυνας, ενώ έχει και έφεση στο σκοράρισμα. Για αυτόν η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Αστέρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γαρδικιώτη! Ο Γιώργος αποτελεί έναν εκ των αρχηγών της ομάδας μας και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Αστέρα για όγδοη συνεχόμενη χρονιά. Του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».

Επίσης στην ομάδα θα συνεχίσει ο κεντρικός αμυντικός Νίκος Μεντής, ο οποίος πέρσι είχε φύγει το καλοκαίρι και πήγε στον ΑΟ Κέρκυρα, αλλά επέστρεψε το Γενάρη και συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας, που τον ανακοίνωσε:

«Ο Αστέρας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μεντή! Ο Νίκος αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της περσινής επιτυχίας της ομάδας μας και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Αστέρα και τη νέα χρονιά! Του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια