Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Φαίακας (Κ-13) 1ος στο Danaon Cup - Lena Petraki 2023

Φαίακας (Κ-13)
20 Ιουνίου 2023 / 17:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ομάδα του Φαίακα ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα, στον τελικό νίκησε 15-11 τον Διομήδη Άργους, μια ομάδα που έχει πάρει Ευρωπαϊκό κύπελλο και είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

ΆΡΓΟΣ. Οι Παμπαίδες Β΄ του Φαίακα Κ-13, βρέθηκαν γι πέντε μέρες στο Άργος (16 με 20 Ιουνίου) για να πάρουν μέρος στο Danaon Cup - Lena Petraki 2023. Συνδύασαν την εκδρομή με μια σειρά αγώνων που τα βοηθάνε για την καλύτερη επαφή τους με το άθλημα και μάλιστα παίζοντας σπουδαία πήραν την 1η θέση στο τουρνουά, έχοντας έξι νίκες σε έξι αγώνες, πέτυχαν 136 τέρματα και δέχθηκαν 88.

Η ομάδα του Φαίακα ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα, στον τελικό νίκησε 15-11 τον Διομήδη Άργους, μια ομάδα που έχει πάρει Ευρωπαϊκό κύπελλο και είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα.

Οι εμφανίσεις των παιδιών επιβεβαίωσαν ότι γίνεται πολύ σωστή δουλειά στις Ακαδημίες και το κύπελλο που κατέκτησαν τα παιδιά μαζί με τα μετάλλια έφερε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Βέβαια σε αυτές τις ηλικίες πρωτίστως σημασία έχει η συμμετοχή, η προσπάθεια, η τήρηση του τρόπου παιγνιδιού που διδάσκονται τα παιδιά και τα αποτελέσματα πρέπει να έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Παράλληλα είχαν την δυνατότητα να βρεθούν με παιδιά άλλων περιοχών να τα γνωρίσουν, να κάνουν φιλίες και να χαρούν όλα τα θετικά που προσφέρει ο αθλητισμός.

Στους Παμπαίδες Β΄ εκτός του γηπεδούχου Διομήδη Άργους και του Φαίακα πήραν μέρος και οι ομάδες Παπασιδέρης Κορωπίου, Ο.Φ.Ν.Ι., ο Κυχρέας Σαλαμίνας, η Ασπίδα Αγ. Αναργύρων και η Άνοιξη Διονύσου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια