Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος για ΠΑΟΣ και Δία ο Ν. Καμμένος και ο Μ. Ροκίδης

ΠΑΟΣ
14 Ιουνίου 2023 / 16:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι προπονητές είναι να πηγαίνουν και να αλλάζουν στις ομάδες, ακόμα και αν είναι πετυχημένοι, ή έκαναν μια εξαιρετική σεζόν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι προπονητές είναι να πηγαίνουν και να αλλάζουν στις ομάδες, ακόμα και αν είναι πετυχημένοι, ή έκαναν μια εξαιρετική σεζόν. Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος και στη καλύτερη συνεργασία ομάδας με προπονητή να υπάρξει διαζύγιο. Αυτό έγινε στον ΠΑΟ Σφακιανάκη όπου ο κ. Ν. Καμμένος ο οποίος έκανε μια πετυχημένη χρονιά στην Α΄ κατηγορία στην ομάδα, να ανακοινώνεται ότι δεν θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν να είναι στο τιμόνι. Μιλάμε για ένα προπονητή που έχει πάρει τίτλους στο νησί, έχει διατελέσει προπονητής και στην Β΄ Εθνική με την Κόρινθο και αποτελεί μια σταθερή αξία για το χώρο του ποδοσφαίρου.

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Σφακιανάκης

 

Η ομάδα μας μετά από μία πετυχημένη χρονιά με οδηγό στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσία τον Νίκο Καμμένο ανακοινώνει την από κοινού απόφαση για διακοπή της συνεργασίας μας. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την τεράστια προσφορά του στην πρώτη συμμετοχή της ομάδα μας στην Α κατηγορία καθώς είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αξίες που σπανίζουν στις μέρες μας. Από την μεριά μας θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία, ελπίζοντας σε μία συνεργασία στο μέλλον.

 

Ο Δίας Κασσιόπης που ιδρύθηκε μετά την συγχώνευση του ΑΟ Κασσιόπης με τον ΑΟ Κέρκυρα, τη σεζόν που τελείωσε έκανε την καλύτερη πορεία του στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ, έφτασε ένα βήμα από την άνοδο στην Α΄ κατηγορία. Προπονητή είχε τον άλλοτε άσσο του Παναθηναϊκού και του ΑΟ Κέρκυρα, τον Μανόλη Ροκίδη, που η παρουσία του στο νησί, σε κάθε ομάδα που ανέλαβε σαν τεχνικός χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένη. Ένας άνθρωπος με γνώσεις και ήθος, με προσφορά στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία της Κέρκυρας, ο οποίος έχει και την ΡΟΜΑ/Ιόνια Ακαδημία. Και εδώ οι δρόμοι ανάμεσα σε Δία και Μανόλη Ροκίδη χώρισαν, με την ομάδα της Κασσιόπης να ανακοινώνει το «διαζύγιο» με ευχαριστίες στον εξαίρετο τεχνικό.

 

Η ανακοίνωση του Δία

 

Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές του Δία Κασσιώπης θέλουν να ευχαριστήσουν από τα βάθη της καρδιάς τους τον προπονητή Μανώλη Ροκίδη για την υπέροχη και γεμάτη χαρές σεζόν. Κόουτς σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία σε ότι κάνεις στο μέλλον, απέδειξες για άλλη μια φορά ότι είσαι ένα μεγάλο μέρος της αθλητικής ιστορίας του χωριού μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια