Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγώνες σκοποβολής για να τιμηθεί η Ένωση των Επτανήσων

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
18 Μαΐου 2023 / 15:43
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχει τη δική της ιστορία η σκοποβολή στην Κέρκυρα, η οποία είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα, με επιτυχίες και μετάλλια (Κορακάκη) για την Ελλάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχει τη δική της ιστορία η σκοποβολή στην Κέρκυρα, η οποία είναι ένα Ολυμπιακό άθλημα, με επιτυχίες και μετάλλια (Κορακάκη) για την Ελλάδα. Για να τιμηθεί η επέτειος της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα θα έχουμε αγώνες σκοποβολής την ερχόμενη Τετάρτη 24 Μαΐου που συνδιοργανώνουν, το Σωματείο Σκοποβολής των Αστυνομικών και ο Ο.Φ.Σ.Κ. Μια εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός αφού είναι πλέον η 8η συνεχόμενη.
 
Το δελτίο τύπου
 
Το «Σωματείο Σκοποβολής Αστυνομικών Κέρκυρας» και ο «Όμιλος Φίλων Σκοποβολής Κέρκυρας» για να τιμήσουν την Επέτειο Ένωσηςτων Επτανήσων με την Ελλάδα, συνδιοργανώνουν για 8η συνεχόμενη χρονιά αγώνες σκοποβολής την ερχόμενη Τετάρτη 24-5-2023 και ώρα 17:00 στο Σκοπευτήριο της Γεφ. Ιατρών – Σκριπερού.
Καλούνται να λάβουν μέρος όλοι όσοι ασχολούνται με το άθλημα της Σκοποβολής, αλλά και όσοι συμπολίτες μας θα ήθελα να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση είναι ευπρόσδεκτοι. Θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των σκοπευτών.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια