Τρίτη 21.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Καστοριά για το διπλό με Αστραπή ο Θιναλιακός

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
16 Μαΐου 2023 / 16:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο ξεκίνημα των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, ο Θιναλιακός στην έδρα του δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Θρίαμβο Λούρου, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει τρεις μέρες μετά.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο ξεκίνημα των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική, ο Θιναλιακός στην έδρα του δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Θρίαμβο Λούρου, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει τρεις μέρες μετά. Πάει στην Καστοριά, όπου το απόγευμα της Τετάρτης 17 Μαΐου στο δημοτικό γήπεδο Μεσοποταμιάς θα αντιμετωπίσει την τοπική Αστραπή, που θα δώσει το πρώτο της ματς στη φάση αυτή.
Ο Θιναλιακός ξέρει πως αν θέλει να κερδίσει την άνοδο χρειάζεται τη «ζημιά» με την απώλεια δυο βαθμών εντός έδρας να την καλύψει με νίκη εκτός και αυτός είναι ο μοναδικός του στόχος. Πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια δυνατή ομάδα αλλά πρέπει να δείξει στα δύσκολα τι μπορεί να κάνει. Στον αγώνα αυτό η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητές από την ΕΠΣ Καρδίτσας και είναι οι Δ. Μαργιολάς, Γ. Γιοβάνης και Α. Καλογριανίτης.

Η Αστραπή Μεσοποταμιάς είναι μια σημαντική ομάδα στη Δυτική Μακεδονία, έχει ιδρυθεί το 1957, έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα και 10 κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ στην ΕΣΠ Καστοριάς. Έχει οκτώ (8) παρουσίες στο Εθνικό Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα από το 1978 ως το 1986, στην Δ΄ Εθνική από το 1988 ως το 2012 έχει 9 παρουσίες και μια φορά (2019-20) έπαιξε στη Γ΄ Εθνική (έμεινε 13η και υποβιβάστηκε). Η έδρα της είναι το δημοτικό γήπεδο της Μεσοποταμιάς (διοικητικά ανήκει στο Δήμο Καστοριάς) 12 χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Καστοριάς, σε μια κωμόπολη 3.000 κατοίκων. Χρώματα του συλλόγου το κίτρινο και το μαύρο.
 
Πρόγραμμα (2η αγωνιστική)
Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 ώρα 17:00
Άρης Φιλιατών – Α.Ε. Μεσολογγίου
Θρίαμβος Λούρου – Θύελλα Κατσικάς
Αστραπή Μεσοποταμίας – Θιναλιακός
Ρεπό: Αναγέννηση Άρτας
 
Βαθμολογία
Αναγέννηση Άρτας         3
Θιναλιακός                        1
Θρίαμβο Λούρου            1
Άρης Φιλιατών                 1
Θύελλα Κατσικά              1
ΑΕ Μεσολογγίου             0
Αστραπή Μεσ/μιας        0
**Η Αστραπή έχει κάνει το ρεπό της
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια