Παρασκευή 03.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Χρ. Μπαζιώτας στο τιμόνι του Δία Κασσιώπης

ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ
11 Μαΐου 2023 / 17:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη Κασσιόπη υπήρχε ο τοπικός Α.Ο. Κασσιώπη, που μετά από φοβερή πορεία, χάρις στον Χ. Κουτσούρη έφτασε στην Β΄ Εθνική και στη συνέχεια, «δίνοντας» το ΑΦΜ στη διοίκηση τότε του ΑΟ Κέρκυρα, ανέβηκε και στην Α΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη Κασσιόπη υπήρχε ο τοπικός Α.Ο. Κασσιώπη, που μετά από φοβερή πορεία, χάρις στον Χ. Κουτσούρη έφτασε στην Β΄ Εθνική και στη συνέχεια, «δίνοντας» το ΑΦΜ στη διοίκηση τότε του ΑΟ Κέρκυρα, ανέβηκε και στην Α΄ Εθνική. Είχε όμως φύγει από την Βορειοανατολική Κέρκυρα και παλιοί ποδοσφαιριστές, παράγοντες και κάτοικοι του χωριού, δημιούργησαν το 2013 τον Δία Κασσιόπης, μια ομάδα που θα έπαιζε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ και θα φιλοξενούσε στο γήπεδο τη νεολαία της περιοχής.
Ο Δίας ήδη έκλεισε 10 χρόνια παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, με πολύ καλή παρουσία, ενώ φέτος με προπονητή τον άλλοτε άσσο του Παναθηναϊκού και του ΑΟ Κέρκυρα Μανόλη Ροκίδη, έφτασε ένα βήμα από την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΚ. Η ομάδα προσπαθεί να αξιοποιήσει τα παιδιά της περιοχής και πρόσφατα εξέλεξε νέο Δ.Σ. το οποίο στη σύνθεσή του έχει παλιούς άσσους της ομάδας (και του ΑΟ Κασσιόπης) με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χρ. Μπαζιώτα, που τίμησε πάρα πολλά χρόνια τη φανέλα και των δυο ομάδων του χωριού.
 
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Δία:
Πρόεδρος: Χρήστος Μπαζιώτας
Αντιπρόεδρος: Νίκος Σαλβάνος
Γραμματέας Α΄: Ευγένιος Δουμαράπης
Ταμίας: Αντώνης Μαρτζούκος
Γραμματέας Β΄: Δημήτρης Μπαζιώτας
Μέλος: Κωνσταντίνος Σαρακηνός
Μέλος: Κωνσταντίνος Ρεβενιώτης
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια