Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Στάθης Μπαντούνος νέος πρόεδρος της Ολυμπιάδας

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
04 Μαΐου 2023 / 17:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη Κυριακή 30 Απρίλη στους Καρουσάδες είχαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ολυμπιάδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την περασμένη Κυριακή 30 Απρίλη στους Καρουσάδες είχαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ολυμπιάδα. Οι κάτοικοι και φίλοι της ομάδας έδειξαν το ενδιαφέρον τους για μια ομάδα που έχει προσφέρει πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Έτσι βρέθηκαν στην κάλπη 82 άτομα, ένας μεγάλος αριθμός για αθλητικό σωματείο ενός χωριού, αλλά αυτό είναι δείγμα της αγάπης τους για τον αθλητισμό και τη νεολαία.
Ο παλιός άσσος της ομάδας Στάθης Μπαντούνος , θα είναι ο νέος πρόεδρος που θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα ψηλότερα, κυρίως όμως να συνεχίσει μέσω της Ακαδημίας να δίνει τη δυνατότητα στη νεολαία της περιοχής να βρίσκεται στο γήπεδο και στον αθλητισμό. Την Τρίτη 2/5 συνεδρίασε το εκλεγμένο νέο Δ.Σ. και συγκροτήθηκε σε σώμα:
 
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ.
Πρόεδρος: Μπαντούνος Στάθης
Αντιπρόεδρος: Κουρσάρης Χρήστος
Γεν. Γραμματέας: Μπαντούνος Ανδρέας
Β΄ γραμματέας: Μπάλλας Βασίλης
Ταμίας Α: Γουναρόπουλος Νίκος
Ταμίας Β: Κουρσάρης Κων/νος (Μοσκιός)
Υπευθ. Ακαδημίας: Κουρσάρης Χρήστος, Γουναρόπουλος Νίκος
Γεν. Αρχηγός Α: Βλασερός Σπύρος
Γεν. Αρχηγός Β: Κληρονόμος Βασίλης
Μέλη: Μαρτίνος Άγγελος, Μπούκας Χρήστος, Κληρονόμος Νίκος, Ψαρρά Παναγιώτης 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια