Τρίτη 21.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Κυριακή η στέψη του Θιναλιακού, πρωταθλητή ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ
03 Μαΐου 2023 / 16:06
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός είναι ο πρωταθλητής Κέρκυρας για το 2023 και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Κέρκυρας στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός είναι ο πρωταθλητής Κέρκυρας για το 2023 και η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Κέρκυρας στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες άλλων έξι Ενώσεων (Καστοριάς, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Πρέβεζας/Λευκάδας) και τρεις από τις επτά ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο.
Η ΕΠΣ Κέρκυρας θα απονείμει το κύπελλο της πρωταθλήτριας στην ομάδα της Αχαράβης, την ερχόμενη Κυριακή στις Νυμφές, εκεί όπου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας του Θιναλιακού με μια μικτή ομάδα του νησιού. Και ο τόπος και ο αγώνας έχουν σημασία, αφού στο γήπεδο των Νυμφών θα δώσει σαν έδρα τα ματς μπαράζ ο Θιναλιακός, ενώ επειδή ήδη έχουν τελειώσει όλα τα πρωταθλήματα, μια φιλική συνάντηση βοηθάει στην προετοιμασία την ομάδα του Βορρά.
 
Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ
 
Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και ώρα 18.00 στο γήπεδο Νυμφών θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ του πρωταθλητή της Α κατηγορίας ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ με επίλεκτή ομάδα ποδοσφαιριστών της Ένωσή μας.
Μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει η απονομή του Κυπέλλου.
Καλούμε όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της Κέρκυρας να τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα αυτόν.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια