Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με χατ τρικ του Γραμμένου ο Αστέρας υπέταξε 3-2 το Βύζαντα

Αστέρας Πετριτή
08 Απριλίου 2023 / 18:41
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, οι παίκτες του Αστέρας γύρισαν το ματς, έδειξαν ότι είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έχοντας έναν χαρισματικό σκόρερ στις τάξεις του ο Αστέρας Πετριτή, τον Δημήτρη Γραμμένο, νίκησε 3-2 τον Βύζαντα Μεγάρων και πήρε βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια να ξεφύγει από την 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που υπό προϋποθέσεις οδηγεί σε υποβιβασμό. 

Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, οι παίκτες του Αστέρας γύρισαν το ματς, έδειξαν ότι είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα, πήραν μια σπουδαία νίκη (είχαν κερδίσει και στον α΄ γύρο) απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που τα έδωσε όλα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν είχαν υπολογίσει το χατ τρικ του Γραμμένου.

Στο 14΄έγινε το 0-1 με δυνατό σουτ του Σαχόλη, ισοφάρισε ο Γραμμένος στο 25΄με δυνατό σουτ αξιοποιώντας έξοχη κάθετη μπαλιά του Γεωργόπουλου.

Στο 51΄έγινε το 2-1 με ατομική προσπάθεια και πλάσε του Γραμμένου, ενώ ο ίδιος αξιοποίησε σέντρα του Γεωργοπάλη έκανε το 3-1 στο 60΄. Δέκα λεπτά αργότερα με εκπληκτικό σουτ από 30μ. ο Σαχόλης μείωσε σε 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.   

Αστέρας Πετρίτη(Ι. Σφακιανάκης): Δήμας, Πούλος, Μεντής, Γαρδικιώτης, Τσιάβος, Κουκουλέκης, Γκασίδης, Γεωργοπάλης, Γεωργακόπουλος, Γραμμένος, Μακρόν (έπαιξαν και οι Κουρτελέσης, Ρουμελιώτης, Στούπας).
 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια