Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Θιναλιακού, από τις 6 ΕΠΣ

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
05 Απριλίου 2023 / 16:18
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την κλήρωση στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου για την Γ΄Εθνική, θα ήθελε κανείς να γνωρίζει και τους αντιπάλους της πρωταθλήτριας ομάδας του νησιού μας, αλλά δεν υπάρχει τίποτε σίγουρο ως σήμερα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την κλήρωση στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου για την Γ΄Εθνική, θα ήθελε κανείς να γνωρίζει και τους αντιπάλους της πρωταθλήτριας ομάδας του νησιού μας, αλλά δεν υπάρχει τίποτε σίγουρο ως σήμερα.
Οι υποψήφιοι πρωταθλητές-αντίπαλοι του Θιναλιακού στον 3ο Όμιλο δεν έχουν ξεκαθαρίσει, αφού από κάθε ΕΠΣ υπάρχουν2 ή και 3 ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, σε καμιά Ένωση από τις έξι δεν έχουμε μαθηματικά πρωταθλήτρια ομάδα. Δείτε αναλυτικά τι συμβαίνει στις έξι Ενώσεις.
ΕΠΣ Ηπείρου (Γιάννενα): Επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε έχουμε τρεις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο και είναι Αγροτικός Καστρίτσας, Θύελλα Κατσικά έχουν από 74 βαθμούς και η Θύελλα Ελεούσας 72.
ΕΠΣ Άρτας: Δυο αγωνιστικές έμειναν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και δυο ομάδες το διεκδικούν, η Αναγέννηση Άρτας έχει 49 βαθμούς και η Δόξα Άρτας 47.
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας: Τρεις είναι οι ομάδες που δυο αγωνιστικές πριν το τέλος είναι κοντά στον τίτλο. Ο Θρίαμβος Λούρου έχει 39 βαθμούς, ενώ Αμβρακικός Βόνιτσας και Εθνικός Φιλιππιάδας έχουν από 38.
ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Εδώ παίζουν πλέι οφ οι ομάδες, υπολείπονται τρεις αγωνιστικές και δυο ομάδες διεκδικούν τον τίτλο, ο Αστέρας Παραποτάμου έχει 29 βαθμούς και ο Άρης Φιλιατών 28.
ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Προβάδισμα έχουν η ΑΕ Μεσολογγίου με 42 βαθμούς και Αμβρακικός Λουτρού με 40 που ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα και παίζουν στα πλέι οφ (με 4 ακόμα ομάδες) για να διεκδικήσουν τον τίτλο.
ΕΠΣ Καστοριάς: Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος δυο είναι οι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, η ΑΕ Γραμμοχωρίων έχει 48 βαθμούς και η Αστραπή Μεσοποταμιάς 44.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια