Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με δικαίωμα ψήφου 30 σωματεία στη Γ.Σ. της ΕΠΣΚ

ΕΠΣΚ
10 Φεβρουαρίου 2023 / 15:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο τέλος του μήνα θα γίνει η ετήσια Τακτική Γ.Σ. της ΕΠΣΚ με απολογισμό διοικητικό και οικονομικό για τη χρονιά που πέρασε και φυσικά με τον προϋπολογισμό του 2023.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο τέλος του μήνα θα γίνει η ετήσια Τακτική Γ.Σ. της ΕΠΣΚ με απολογισμό διοικητικό και οικονομικό για τη χρονιά που πέρασε και φυσικά με τον προϋπολογισμό του 2023. Πλέον με βάση τον νέο αθλητικό νόμο, καθορίζονται και τα σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου και η Ένωση πήρε τη λίστα από την ΓΓΑ και ανακοίνωσε τα 30 σωματεία που θα μπορούν να ψηφίσουν. Ανάμεσά τους  ο Ορφέας, ο ΑΟ Κοντόκαλι  και ο Κεραυνός Ποταμού που φέτος δεν παίρνουν μέρος στα Τοπικά Πρωταθλήματα, αλλά και η Ιόνια Ακαδημία (ΡΟΜΑ) που μετέχει μόνο στα πρωταθλήματα υποδομών.
Τα υπόλοιπα 26 σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου και μετέχουν στα πρωταθλήματα είναι: Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρας Πετριτή
Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:  Αναγ. Περιβολίου, ΟΦΑΜ, Όλυμπος, Αχιλλέας Νυμφών, Κρόνος Αργυράδων, ΑΟ Παξοί, ΠΑΟ Σφακιανάκης, Κερ. Αγ. Νικολάου, ΑΟ Κάβος, ΠΑΟ Κορακιάνας, Οδυσσέας Αυλιωτών (στη λίστα δεν είναι Θιναλιακός, Ολυμπιάδα, ΑΟ Κέρκυρα)
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΒΟΡΡΑΣ):  ΑΕ Φαιάκων, Δίας Κασσιώπης, Εθνικός Περουλάδων, ΑΟ Φοίνικες, Ατρόμητος Άφρας, ΑΕ Κανονιού, Αστέρας Σπαρτύλα (στη λίστα δεν είναι Ηρακλής Σφακερών, ΓΕ Παλαιοκαστριτών)
Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΝΟΤΟΣ):  ΑΠΣ Μπενίτσες, Ηρακλής Αγίων Δέκα, Θύελλα, ΑΕ Καναλίων, ΑΟ Βασιλάτικα, Κεραυνός Δραγωτινών,  (δεν είναι Ομόνοια  , Βολίδα, Μέγας Αλέξανδρος,  Αστέρας Μωραϊτίκων)
Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ αναφέρει:
Συμμετοχή αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση και κατάλογος των σωματείων που ψηφίζουν στην Γ.Σ. της 28.02.2023
Σας ανακοινώνουμε τον  κατάλογο των εγγεγραμμένων σωματείων που  έχει επικυρωθεί από την Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γενικής Γραμματείας  με ΑΠ30233/ΥΠΠΟΑ 25.01.2023 με δικαίωμα ψήφου στην Γενική Συνέλευση.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο ο τακτικός αντιπρόσωπος κάθε σωματείου ή σε απουσία του ο αναπληρωματικός.
  • Παρακαλούμε όλα τα σωματεία όπως τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση.
  • Στην Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα ψήφου τα σωματεία που απέστειλε η Γ.Γ.Α  στον κατάλογο των εγγεγραμμένων σωματείων που έχει επικυρωθεί από την Διεύθυνση Αγωνιστικού Αθλητισμού .
  • Επίσης  σας ενημερώνουμε ότι έχουν δικαίωμα λόγου όλες οι ομάδες της δύναμής μας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία  ημέρα κατάθεσης των εκπροσώπων για την Γενική Συνέλευση είναι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.02.2023 ώρες λειτουργίας των γραφείων της ΕΠΣ Κέρκυρας.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια