Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Κ17 αναλαμβάνει ο Άρης Λούβρος

ΑΟΚ Κέρκυρα Κ17
02 Ιανουαρίου 2017 / 11:28

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η λήξη της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Καρπατσέλη από τη θέση του τεχνικού της Κ17, έφερε άμεσα τον αντικαταστάτη του που δεν είναι άλλος από τον πρώην τεχνικό του Ολύμπου Άρη Λούβρο,

ο οποίος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ήταν στον Όλυμπο από την περσινή σεζόν, με τον Νίκο Μοσχονά και μετά την παραίτηση του τεχνικού του Ολύμπου ανέλαβε αυτός την τεχνική ηγεσία, όλο το 2016, όπου και παραιτήθηκε πριν έξι εβδομάδες. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την πρόσληψη του νέου τεχνικού της Κ17 αναφέρει:   
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή Άρη Λούβρο ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή στην Κ17. Η πρώτη προπόνηση της Κ17 με τον νέο προπονητή θα λάβει χώρα την Δευτέρα 02/01 στο γήπεδο Σπ. Βλάση στο Κανόνι στις 14:00».
 
Τα εισιτήρια με τον Ατρόμητο
 
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ματς εξέδωσε η ΠΑΕ η οποία αναφέρει για τις τιμές που κυμαίνονται από 10€ (μικρή εξέδρα) ως 20€ μεγάλη εξέδρα και 30€ για τις θέσεις VIP. Τα εισιτήρια εκτός από το κατάστημα Puplic που διατίθενται και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.viva.gr, θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ήμερα του αγώνα από τις 11:00 και φυσικά βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου, ενώ σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχεί μόνο ένα εισιτήριο αγώνα.