Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Φοίβο για το κύπελλο και Κύκλωπες για το πρωτάθλημα το Σ/Κ ο Φαίακας

ΧΑΝΤΜΠΟΛ - ΦΑΙΑΚΑΣ
11 Nov 2022 / 15:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα δύσκολο εκτός έδρας διήμερο θα περάσει η ομάδα ανδρών του Φαίακα, αφού θα δώσει αγώνα και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο εκτός έδρας σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ θα κάνει και πάρα πολλά χιλιόμετρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα δύσκολο εκτός έδρας διήμερο θα περάσει η ομάδα ανδρών του Φαίακα, αφού θα δώσει αγώνα και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο εκτός έδρας  σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ θα κάνει και πάρα πολλά χιλιόμετρα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο για το κύπελλο ανδρών θα παίξει στη Θεσσαλονίκη με τον Φοίβο Συκεών για τον 2ο γύρο, ένα ματς που θα ξεκινήσει στις 16.00. Είναι ένα παιγνίδι υποχρέωση για την ομάδα που δεν έχει σαν στόχο της τη διάκριση στο κύπελλο, αλλά όταν μπαίνεις στο γήπεδο μπαίνεις να κερδίσεις και αυτό θα κάνει.

Μετά το ματς θα φύγει για να πάει στην Αλεξανδρούπολη, όπου την επομένη στις 14.00 για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών θα αντιμετωπίσει τους Κύκλωπες σε ένα ματς που σίγουρα θέλει περισσότερο τη νίκη από ότι στο κύπελλο.

Αυτό το δύσκολο διήμερο προγραμματίστηκε έτσι ώστε και τα έξοδα να περιοριστούν και η ταλαιπωρία της αποστολής.  Ο αγώνας για το πρωτάθλημα είναι στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής και προγραμματισμένος να γίνει 19 Νοέμβρη, αλλά άλλαξε για να εξυπηρετηθεί ο Φαίακας.    

 

Το πρόγραμμα του διήμερου:

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Κύπελλο Ανδρών (2ος γύρος)

Γηπ. Συκεών 16:00, Φοίβος Συκεών- ΑΟ Φαίαξ

Διαιτητές: Θεοδοσίου- Παπούλιας

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Πρωτάθλημα Α2 Ανδρών

Γηπ. Αλεξανδρούπολης 14:00, Κύκλωπες Αλεξ/πολης- ΑΟ Φαίαξ

Διαιτητές: Ηλιάδης- Σαπανίδης

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια