Τρίτη 21.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τη Τετάρτη 9/11 οι επαναληπτικοί αγώνες Κυπέλλου  

ΕΠΣΚ
04 Nov 2022 / 15:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Τετάρτη 9 Νοεμβρίου θα έχουμε αγώνες για το κύπελλο της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής). Είναι η 2η αγωνιστική (επαναληπτικοί) της 2ης φάσης, εκτός του παιγνιδιού Αχιλλέα Νυμφών - ΑΟ Παξοί που δεν είναι επαναληπτικό αφού το πρώτο ματς, είχε αναβληθεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Τετάρτη 9 Νοεμβρίου θα έχουμε αγώνες για το κύπελλο της ΕΠΣΚ «Σταύρος Σαββανής). Είναι η 2η αγωνιστική (επαναληπτικοί) της 2ης φάσης, εκτός του παιγνιδιού Αχιλλέα Νυμφών - ΑΟ Παξοί που δεν είναι επαναληπτικό αφού το πρώτο ματς, είχε αναβληθεί. Να σημειώσουμε ότι θα προκριθούν οι ομάδες με βάση τη συνολική βαθμολογία στα δυο ματς ή με κριτήριο αν χρειαστεί τη διαφορά τερμάτων, ενώ δεν μετράει από φέτος το εκτός έδρας γκολ. Σε αυτά τα ματς αν χρειαστεί θα έχουμε παράταση και ενδεχομένως πέναλτι και για το λόγο αυτό θα ξεκινήσουν στις 15.00.

 

Το πρόγραμμα, σε παρένθεση το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα:

Νότιος Όμιλος

Αναγ. Περιβολίου –  Αστέρας Πετριτή  (0-5)

Βολίδα – ΑΟ Κάβος 14:45 (0-3)

ΑΕ Λευκίμμης  – Κρόνος Αργυράδων (0-0)

Βόρειος Όμιλος

Οδυσσέας -Ολυμπιάδα (2-1)

ΑΟ Κέρκυρα –  ΑΕ Κανονιού  17.15 (3-0)

Αχιλλέας Νυμφών –  ΑΟ Παξοί (Πρώτος αγώνας)

 

Για το ματς Αχιλλέας Νυμφών – ΑΟ Παξοί, η Ένωση ενημέρωσε αν για οποιοδήποτε λόγωδεν γίνει την Τετάρτη θα γίνει την επομένη (Πέμπτη 10/11).

Στην φάση αυτή θα προκριθούν για τους ημιτελικούς έξι ομάδες, που μαζί με Όλυμπο και Κεραυνός Αγ. Νικολάου (ήταν οι τυχεροί της κλήρωσης) θα παίξουν στα προημιτελικά (3η φάση).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια