Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΕΠΟ: Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

ΕΠΟ/Γ.Σ.
01 Nov 2022 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Μια ακόμη έκτακτη Γ.Σ. θα κάνει η ΕΠΟ την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, με κυρίως θέμα το Μητρώο της ΓΓΑ και τη αναστολή της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων,

ΑΘΗΝΑ. Μια ακόμη έκτακτη Γ.Σ. θα κάνει η ΕΠΟ την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, με κυρίως θέμα το Μητρώο της ΓΓΑ και τη αναστολή της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, που ναι μεν ξεκίνησαν, αλλά πρέπει να επικυρωθεί η απόφαση της ΕΕ/ΕΠΟ από την ολομέλεια των ΕΠΣ. Βέβαια υπάρχουν και άλλα θέματα, αλλά μένουμε σε αυτά που ενδιαφέρουν το ποδόσφαιρο του νησιού μας.

Από την πλευρά της ΕΠΣΚ παρών θα είναι ο πρόεδρος κ. Ι. Βλαχόπουλος και θα συνοδεύεται από τον γεν. γραμματέα κ. Χρ. Χυτήρη, ενώ αναμένεται να ψηφίσουν θετικά για την αναστολή της διακοπής. Όχι επειδή ΟΛΕΣ οι ομάδες της Κέρκυρας έχουν τακτοποιηθεί στο Μητρώο, αλλά γιατί η διοίκηση της ΕΠΣΚ θέλει να παιχθεί ποδόσφαιρο.  

Το δελτίο τύπου

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 09:30 θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRAND HYATT ATHENS (Λεωφ. Συγγρού 115) Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη ειδοποίηση, στις 10:30 της ίδιας μέρας.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Έκτακτη Γενική Συνέλευση παρακαλούνται όπως το δηλώσουν στο email: [email protected].

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια