Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικές νίκες, ΑΕ Λευκίμμης, Αστέρα Πετριτή, Ολύμπου

ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
17 Οκτωβρίου 2022 / 15:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η παρατεταμένη περίοδος προετοιμασίας των ομάδων, λόγω της αναστολής (διακοπής) των πρωταθλημάτων, αναγκάζει τις ομάδες να δίνουν φιλικά ματς για να μπορέσουν να διατηρήσουν τη φόρμα τους και να είναι έτοιμες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, που λογικά πάνε στο τέλος του μήνα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η παρατεταμένη περίοδος προετοιμασίας των ομάδων, λόγω της αναστολής (διακοπής) των πρωταθλημάτων, αναγκάζει τις ομάδες να δίνουν φιλικά ματς για να μπορέσουν να διατηρήσουν τη φόρμα τους και να είναι έτοιμες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, που λογικά πάνε στο τέλος του μήνα.

Το Σαββατοκύριακο είχαμε τρία πολύ «δυνατά» φιλικά ματς, με τις ομάδες μας που μας εκπροσωπούν στην Γ΄ Εθνική (ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρα Πετριτή) να δείχνουν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτό τον καιρό και έτοιμες για να ριχτούν στη μάχη.

Το Σάββατο στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι (έδρα του Αστέρα στο πρωτάθλημα), η ομάδα του Πετριτή έπαιξε με τον άλλοτε κραταιό (και επιστρέφοντα) ΑΟ Κέρκυρα, με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι εμφανής που απεικονίζεται στο τελικό 5-1. Ο Γραμμένος 2 και οι Τουρσίδης, Θηραίος, Λέσσης ήταν οι σκόρε του Αστέρα ενώ ο Τσελάι σκόραρε για τον ΑΟ Κέρκυρα που όλο και εμφανίζεται πιο δυνατός.

Η ΑΕ Λευκίμμης έπαιξε την Κυριακή στο γήπεδο του Ολύμπου με τον Θιναλιακό και νίκησε 3-0, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι πολύ δυνατή και πάει για σπουδαία πορεία. Ο Χρ. Γαστεράτος στο 8΄ έκανε το 1-0, ο Τσεβανέδης στο 14΄ το 2-0, ενώ είχε και δοκάρι στο 34΄ και ο Τομουσόγλου στο 36΄έκανε το τελικό 3-0. Ο Θιναλιακός είχε καλή παρουσία και φαίνεται και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην Α΄ ΕΠΣΚ.Τέλος στο γήπεδο του Πετριτή έπαιξαν ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου με τον Όλυμπο, που είχε σημαντικές ελλείψεις, αλλά ήταν πολύ καλός. Οι «φιλοξενούμενοι» πήραν τη νίκη στο τέλος με 4-1, αφού προηγήθηκαν στο 60΄ με τον 15χρονο Αράθυμο, ισοφάρισε με φοβερό βολέ στο 65΄ ο ΑΛ. Γραικός, στο 75΄ο ΠΟ. Γραμμένος είχε δοκάρι, ο Μέξας στο 85΄έκανε το 2-1, ο Χρ. Γραμμένος στο 88΄ το 3-1 και στο 90΄με πέναλτι ο Π. Γραένος το τελικό 4-1.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια