Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτός έδρας οι άνδρες του Φαίακα και του Κερκυραϊκού

ΧΑΝΤΜΠΟΛ
14 Οκτωβρίου 2022 / 16:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών, ο Φαίακας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την Εκμάθηση Αθλημάτων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών, ο Φαίακας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει την Εκμάθηση Αθλημάτων. Μια ακόμη ομάδα της Συμπρωτεύουσας μετά την  ΑΕΠ Πανοράματος, με στόχο βέβαια να διπλασιάσει τις νίκες του. Για την αντίπαλο του είναι το πρώτο ματς που θα δώσει, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έκανε το ρεπό της. Το ματς ορίστηκε να γίνει την Κυριακή στο γήπεδο «Σπίτι του χάντμπολ» και θα ξεκινήσει στις 15.00, με διαιτητές τους Βαγγελτζίκη- Τορνικίδη. 

Ο Φαίακας με έντονο το κερκυραϊκό στοιχείο στις τάξεις του, θέλει κάθε ματς να το δει ξεχωριστά και να κάνει ταμείο στο τέλος, έχει την ποιότητα και την πείρα να κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Α2, σίγουρα όμως η αλλαγή κατηγορίας και του ρόστερ θέλουν χρόνο προσαρμογής. Υπάρχει αισιοδοξία και πίστη από όλους και στη Θεσσαλονίκη πάνε για να πάρουν τη νίκη.

Το πρόγραμμα (2η αγων.) Σάββατο 15/10/2022

Εκμάθηση Αθλημάτων – Φαίακας Κυρ. 16/10 ώρα 15.00

ΑΕΠ Πανόραμα – Αλέξανδρος Αξιούπολης

Άρης Θεσσαλονίκης – Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

ΑΟ Κοζάνης – Φοίβος Συκεών    δεν θα γίνει

Αρχέλαος Κατερίνης – ΓΑΣ Κιλκίς

Ρεπό: Φίλιππος Βέροιας

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια