Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυο μετάλλια ο ΝΑΟΚ στη 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ – ΝΑΟΚ
05 Σεπτεμβρίου 2022 / 16:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινε το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτέμβρη «η 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας» στη Μαρίνα στα Γουβιά της Κέρκυρας με επιτυχία και διακρίσεις για τον ΝΑΟΚ.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έγινε το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτέμβρη «η 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας» στη Μαρίνα στα Γουβιά της Κέρκυρας με επιτυχία και διακρίσεις για τον ΝΑΟΚ. Οι αγώνες έγιναν στη μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου κωπηλάτη του ΝΑΟΚ, Διονύση Νικολούζου.

Οι αγώνες ήταν για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών και ήλθαν στο νησί να πάρουν μέρος συνολικά 10 σωματεία από την χώρα, με 200 περίπου κωπηλάτες.  Παρούσα και ομάδα από την Κύπρο (εκτός συναγωνισμού βεβαίως).

Ο ΝΑΟΚ που δουλεύει πολύ το τμήμα και υπάρχουν πολλά παιδιά αυτών των ηλικιών μπόρεσε να κατακτήσει δυο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα αργυρό, δείγμα της ιδιαίτερης προσοχής που δίνεται στην ανάπτυξη του Ομίλου. Η Άρτεμις Ζερβού πήρε το χρυσό στο μονό σκιφ, ενώ το δίδυμο Τρύφωνα – Μπούζη πήρε τη 2η θέση και το αργυρό στο διπλό σκιφ.

Το βράδυ της Παρασκευής είχε ανοίξει τυπικά η διοργάνωση με την παρέλαση των σωματείων και τους λόγους του προέδρου της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Βράμπα και του αντιπροέδρου Γιώργου Δημουλή που με τον ΝΑΟ Κέρκυρας είναι οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης.  Το Σάββατο έγιναν πολλοί προκριματικοί αγώνες, ενώ την Κυριακή επτά ημιτελικοί και οι τελικοί αγώνες, καθώς και οι βραβεύσεις.

Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, η Ομοσπονδία συνεχάρη τον ΝΑΟΚ γι αυτό, ενώ στο χώρο των αγώνων έγιναν και οι απονομές, με φανερή ικανοποίηση από την πλευρά του Ομίλου, των κωπηλατών-τριων και του  προπονητή Αλ. Δαφνή για την πολύ καλή παρουσία στους αγώνες αυτούς.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια