Κυριακή 19.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Στέλιος Τσακμάκης 5ος στους Βαλκανικούς Κ18

ΣΤΙΒΟΣ –ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ Κ18
14 Ιουνίου 2022 / 16:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Στέλιος Τσακμάκης , ο 17χρονος αθλητής της ΓΕ Θιναλίων πήρε μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες Κ18 στο Μπαρ του Μαυροβουνίου την Κυριακή και μάλιστα σε δυο αγωνίσματα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Στέλιος Τσακμάκης , ο 17χρονος αθλητής της ΓΕ Θιναλίων πήρε μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες Κ18 στο Μπαρ του Μαυροβουνίου την Κυριακή και μάλιστα σε δυο αγωνίσματα. Είναι ουσιαστικά άλτης του μήκους και του τριπλούν και για το μήκος κυρίως κλήθηκε στην Εθνική, ενώ δηλώθηκε και στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 αφού είναι ταχύς.

Με την ομάδα της σκυταλοδρομίας  (Τσακμάκης, Γρηγορίου, Τσώνης, Δρογαλάς) πήρε την 5η θέση, «στο βάπτισμα του πυρός» με τη φανέλα της Εθνικής.  Στο μήκος που είναι και το αγώνισμα του, δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα, ήταν αρκετά πίσω από το ατομικό του ρεκόρ και έχοντας καλύτερο άλμα στα 6,62 πήρε την 10η θέση ανάμεσα σε 14 αθλητές.

Να σημειώσουμε ότι η ηλικία και οι συνθήκες επηρεάζουν αρκετά ένα παιδί, πόσο μάλλον που για πρώτη φορά κλήθηκε να αντιπροσωπεύσει τη χώρα. Ο αθλητής της ΓΕΘ που έχιε προπονητή τον Δημήτρη Δεληφώτη, έχει όλο το μέλλον μπροστά του και είναι μαζί με τα άλλα παιδιά που βρέθηκαν στους αγώνες το νέο αίμα του ελληνικού στίβου, η φουρνιά των αθλητών και αθλητριών, που θα κληθεί να πρωταγωνιστήσει στα χρόνια που έρχονται.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια