Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβολή της έφεσης του Μακεδονικού κατά της ΑΕΛ

ΑΕΛ
28 Απριλίου 2022 / 15:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το σήριαλ με την ένσταση του Μακεδονικού κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕ Λευκίμμης που έγινε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και το οποίο είχε κερδίσει 1-0 η ΑΕΛ συνεχίζεται…

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το σήριαλ με την ένσταση του Μακεδονικού κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕ Λευκίμμης που έγινε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και το οποίο είχε κερδίσει 1-0 η ΑΕΛ συνεχίζεται… ως γνωστόν δεν έγινε δεκτή  η ένσταση για το ματς που είχε γίνει στις 6 Απριλίου.
Όμως πήρε αναβολή η εκδίκαση της έφεσης που η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κάνει κατά της πρωτόδικης απόφασης που απέρριψε την αρχική του ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παίκτη στον αγώνα με τη Λευκίμμη. Η έφεση επρόκειτο να εκδικαστεί το απόγευμα της Τετάρτης 27 Απριλίου, αλλά πήρε αναβολή λόγω ασθένειας του δικηγόρου του Μακεδονικού κ. Σημαιοφορίδη.
Οι πληροφορίες λένε ότι η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων την προσεχή Τρίτη 3 Μάη. Αν γίνει αυτό τότε τα μπαράζ ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των 7 ομίλων της Γ΄ Εθνικής που επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 17 Απρίλη, λογικά θα ορίσει την έναρξή τους η ΕΠΟ για 8 Μάη, ουσιαστικά ένα μήνα μετά το πέρας των πρωταθλημάτων, με ότι αυτό συνεπάγεται από την έλλειψη των ομάδων σε επίσημα ματς.
Φυσικά η ΑΕ Λευκίμμης που δεν έχει λόγους να ανησυχεί, αφού καθ΄ όλα λειτούργησε νόμιμα και δικαιώθηκε πρωτόδικα με την απόρριψη της ένστασης του Μακεδονικού, περιμένει μετά την ουσιαστική και την τυπική παραμονή της στην κατηγορία.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια